Sorin Lipovan, un subofiter roman din Legiunea Straina, a murit in misiune in Djibouti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 12, 2017 17:22

Sorin Lipovan, un subofiter roman din Legiunea Straina, a murit in misiune in Djibouti

Sorin Lipovan, un roman care lupta in Legiunea Straina,  a murit in data de 7 noiembrie in misiune in Djibouti. Alti doi soldati au fost raniti in aceeasi misiune. Potrivit unui comunicat postat pe pagina de socialziare a regimentului 1 Cavalerie din Legiunea Straina, Sorin Lipovan a murit intr-un accident rutier in timpul unui antrenament.

Sorin Lipovan, in varsta de 32 de ani, era din Oradea si in ultima perioada era stabilit in Franta, pe Coasta de Azur. Era casatorit si avea un copil.

Vestea ca Sorin Lipovan a murit i-a lasat fara cuvinte pe membrii familiei si pe prietenii acestuia. Tatal lui Sorin a postat in urma cu cateva zile un colaj de imagini cu Sorin din copilarie si pana ce acesta a devenit la randul sau parinte.

“Un subofiţer al Regimentului 1 de Cavalerie din Legiunea Străină a murit în această dimineaţă în Djibouti, unde se afla într-o scurtă misiune, din cauza unui accident rutier, în timpul unui antrenament. Doi legionari au fost răniţi în accident, dintre care unul grav. Suntem de partea familiilor lor şi ne vom manifesta solidaritatea noastră legionară cu această ocazie”, se arată într-un scurt comunicat despre incident, postat pe pagina de Facebook a regimentului.

Sorin absolvise Colegiul Tehnic Constantin Brâncuşi şi era specializat în Inginerie managerială şi tehnologică, facultate absolvită la Oradea în 2009. În Legiunea Străină lucra din 2010.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti citi si pe FacebookTwitter sau Google Plus

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora