Taxa anuala pentru proprietarii de domenii .ro va fi aplicata din 2018

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu august 8, 2017 12:33

Taxa anuala pentru proprietarii de domenii .ro va fi aplicata din 2018

Proprietarii de domenii .ro vor trebui sa achite o taxa anuala. Registrul Român de domenii .ro, va introduce din martie 2018, un tarif de înregistrare şi mentenanţă anuală pentru numele de domenii „.ro”, a anuntat fostul director al Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare în Informatică pentru profit.ro. 

Taxa anuală pentru fiecare domeniu .ro va fi în cuantum de 6 euro, fără TVA, iar actul de introducere a taxei a fost deja semnat din partea ICI.

Noua taxă pentru domeniile .ro a fost anunţată de (RoTLD), la sfârşitul anului trecut şi iniţial era programată să se implementeze în iulie 2017.

Oficialii registrului au anunţat la momentul respectiv, pentru numele de domenii „.ro” înregistrate înainte de 1 iulie 2012, că deţinătorii dreptului de utilizare vor avea obligaţia de a achita tariful de mentenanţă anual în intervalul 1 iulie 2017 – 1 octombrie 2017. Termenul a fost modificat acum, data de începere fiind 1 martie 2018.

Citeste si: ANAF vrea sa obtina datele de identificare ale detinatorilor de domenii de internet .ro pentru a preveni evaziunea fiscala

ROTLD a introdus numele de domenii .ro cu diacritice

Un student a fost proprietarul domeniului google.com timp de un minut

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.