Televizorul Diamant, un brand de pe vremea comunismului, readus la viata de un antreprenor roman

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 7, 2019 20:24
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

Televizorul Diamant, un brand de pe vremea comunismului, readus la viata de un antreprenor roman

Brandul romanesc Diamant al televizoarelor de dinainte de ’89 a fost readus la viata de un antreprenor roman. Vechiul televizor Diamant revine pe piata cu un design actual, cu rezolutii HD si Full HD. Potrivit jurnalistilor de la Ziarul Financiar, readucerea la viata a marcii vine chiar la initiativa antreprenorului Iulian Stanciu.

Marca a fost resuscitata de compania Network One Distribution (NOD), controlata de antreprenorul Iulian Stanciu, unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri locali. Numele sau este legat de altfel si de brandul Pegas in contextul in care a intrat acum cativa ani in actionariatul companiei care a repus brandul pe piata in 2011.

„La trei decenii de cand nu se mai comercializeaza, televizorul Diamant revine pe piata sub umbrela Horizon, brandul Network One Distribution (NOD)”, a anuntat compania.

Alte marci vechi romanesti nu au fost la fel de norocoase. Pantofii de la Pionierul, tigarile Carpati si Snagov, sucurile CI-CO, pasta de dinti Cristal, masina de spalat Albalux, frigiderul Fram si masinile Aro au pierdut lupta cu capitalismul.

Nume vechi care au fost, insa, readuse pe piata in haine noi sunt Pegas si Reghin. Primul a fost Pegas, in 2011, au urmat apoi ceasurile Optimef si schiurile Reghin. A fost de asemenea discutat un proiect pentru reluarea productiei motocicletelor Mobra.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.