Therme va deveni cea mai mare plaja urbana a Europei. Se planuieste deschiderea unui Therme si la Cluj-Napoca

Delia Ion
By Delia Ion iunie 1, 2017 12:43

Therme va deveni cea mai mare plaja urbana a Europei. Se planuieste deschiderea unui Therme si la Cluj-Napoca

Bucurestenii care nu vor avea timp sa mearga in aceasta vara cateva zile pe litoralul romanesc sau in statiunile din Bulgaria sau Grecia, vor avea posibilitatea de a merge la cea mai mare plaja urbana din Europa. La 20 de kilometri de Bucuresti, se locuitorii capitalei vor avea la dispozitie o plaja care va masura 30.000 de mp, cu o piscina de 720 de mp si 1500 de sezlonguri de nisip.

Este vorba despre deja consacratul Therme care, pe timp estival, va fi adaptat nevoilor si cerintelor celor care doresc sa faca plaja mai aproape de casa, intr-un mediu asemantor frumoaselor statiuni de la Marea Mediterana.

Cei care pna acum asteptau mijlocul lunii iulie pentru a avea parte de o apa foarte calda in statiunile de pe litoral, pot beneficia inca din primele zile ale lunii iunie de o apa cu temperatura constanta de 30 de grade, adanca de 1,26 m, avand la dispozitie posibilitatea de a servi un cocktail direct al poolbar.

„Dupa o baie in piscina, te poti racori la dusurile exterioare si savura la Beach Barbeque o masa cu preparate legendare.

La Beach Club poti alege un vin rafinat de la VINO Wine Bar, un signature cocktail de la Cocktail Bar, o bere rece de la Beer Bar sau o inghetata de la Gelateria Carte d’Or”, anunta realizatorii acestui proiect.

Potrivit unor informatii pe surse din piata de profil, un fond de investitii din Orientul Mijlociu este dispus sa finanteze deschiderea unui complex Therme si la Cluj Napoca, asemanator celui de langa Bucuresti.

Momentan se cauta un teren (zona Ocolitoarei) dar si o companie sau persoana cu experienta in domeniu care sa gestioneze afacerea.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.