TOLO: Synevo a folosit dezinfectanti diluati in Romania! Compania de analize medicale are 2,7 milioane clienti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 13, 2016 18:19
Warning: A non-numeric value encountered in /home3/hotweek/public_html/wp-content/themes/allegro-theme/functions/other.php on line 93

TOLO: Synevo a folosit dezinfectanti diluati in Romania! Compania de analize medicale are 2,7 milioane clienti

Dezvaluirile in scandalul dezinfectantilor Hexi Pharma continua. Synevo, cea mai mare retea de centre de analize din tara, a folosit dezinfectanti diluati in Romania, precum si in 10 orase din Bulgaria, sustine Catalin Tolontan pe site-ul sau tolo.ro.

De precizat ca Synevo este cea mai mare retea de centre de analize din tara. Compania de analize medicale are 2,7 milioane clienti in Romania si Bulgaria.

”Chiar acum retragem Thor-ul și celelalte produse din centrele noastre”, au declarat vineri, 13 mai, bulgarii pentru Gazeta Sporturilor.

Informatia a venit in contextul in care guvernul bulgar spusese joi ca a verificat 52 de spitale si ca nu s-au folosit dezinfectante Hexi.

Potrivit jurnalistilor care au declansat scandalul Hexi Pharma, Sanador si Regina Maria au anuntat ca au retras produsele acestei companii, Medlife a raspuns evaziv, iar Medicover nu a raspuns.

Iti recomandam si: Medicamentele contra infectiilor nu au niciun efect! Medicul Carstoveanu: Importul unor medicamente generice care nu-si fac efectul e protejat de politicieni

Medicul Sebastian Cozma, unul dintre cei mai cautati doctori din tara

Pe de alta parte si medicii fac dezvaluiri. Medicul Catalin Carstoveanu, seful sectiei Terapie intensiva nou-nascuti de la Spitalul Marie Curie, a declarat intr-un interviu pentru Republica, ca medicamentele contra infectiilor nu au niciun efect si a adaugat ca importul unor medicamente generice care nu-si fac efectul este protejat de politicieni.

Potrivit medicului Carstoveanu, medicilor li s-a comunicat de la presedintie sa foloseasca generice in spitale, si nu medicamentele originale.

„Ampicilină plus gentamicină? Se știe că ampicilina nu are niciun efect, Ceftriaxona acesta, care este produs în România, nu are niciun efect; un fel de placebo pentru noi”, a spus medicul Carstoveanu.

Iti recomandam si: PLEXUL SOLAR sau creierul abdominal. Modul incredibil prin care te poti vindeca si iti poti controla starea de sanatate

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.