PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 17 REZUMAT, 28 IANUARIE 2015. Sila decide sa faca intrerupere de sarcina!

Bogdan
By Bogdan ianuarie 28, 2015 22:36

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 17 REZUMAT, 28 IANUARIE 2015. Sila decide sa faca intrerupere de sarcina!

Sila priveste cu gelozie pozele in care Boran apare alaturi de Gizem, noua lui directoare. Detectivul angajat de Sila urmareste orice miscare a sotului ei, inclusiv masa luata la restaurant de cei doi, impreuna cu Abay.

Urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie al companiei scoate la iveala noile tinte urmarite de Sila. Sunt cunoscute noile achizitii ale companiei: 5.000 hectare de teren aflate in jurul orasului Merdin.

Sila anunta ca noua sa tinta este crearea unui nou pol de putere, reprezentat de companie, in orasul ei natal insa Emre nu este deloc de acord cu aceasta idee.

Pentru ca Sila il pune la punct, Emre decide sa-si depuna demisia. Nu pentru mult timp caci Sila si Emre poarta o discutie „ca pe vremuri” in care cei doi se inteleg sa ramana impreuna in companie.

Nu a fost insa singurul subiect de discutie. Emre, simtind tristetea din sufletul Silei, a intrebat-o daca il iubeste pe Boran. Raspunsul acesteia a fost cat se poate de elocvent, Sila marturisindu-i ca este insarcinata.

Cihan continua sa se comporte ca un adevarat „jucator”. Flirteaza cu Esma si chiar ii trimite in dar un buchet de flori si un inel. Intra in camera lui Boran si, scotocind prin sertare, gaseste pozele cu Sila obtinute de varul sau de la detectivi. Vorbeste cu voce tare si da de inteles ca se va ocupa personal de uciderea Silei. Chiar desemneaza persoana care va apasa pe tragaci, Mehmet, copilul unui locuitor din Merdin.

Intre Narin si Azad apar tensiuni legate de faptul ca, marcat de noile schimbari din viata sa, fratele Silei incepuse sa-si neglijeze sotia. Bedar incearca sa o linisteasca pe Narin insa, in acest timp, Azad isi achizitioneaza haine luxoase si aparatura electronica, straina lor pana atunci.

Tatal lui Cihan ajunge la Istanbul insa vestile care i le da lui Boran, referitoare la familie nu sunt cele asteptate. Ingrijorat de starea de sanatate a tatalui sau, Boran se hotaraste sa plece spre Merdin impreuna cu Abay.

Ramas doar cu Cihan, tatal lui il sfatuieste pe acesta sa nu profite de slabiciunile lui Boran, luand chiar in calcul ocolirea traditiei si implicit crutarea celor care il tradasera pe seful lor de clan.

Sila afla de la detectiv ca Boran pleaca acasa insa nu singur ci insotit de Abay si de Gizem. Are o noua criza de gelozie si se decide sa faca intrerupere de sarcina. Ajunge la ginecolog si vede o viitoare mama venita la doctor, ingrijorata pentru situatia pruncului ei inca neneascut. Sila ramane ganditoare insa decide sa urmeze si pasul decisiv.

Finalul episodului este extrem de tensionat. Iesita de la ginecolog, Sila se intalneste fata in fata chiar cu Boran care era insotit de Gizem.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.