Trenurile Soarelui incep sa circule de vineri 9 iunie si vor uni litoralul de intreaga tara

Delia Ion
By Delia Ion iunie 9, 2017 11:18

Trenurile Soarelui incep sa circule de vineri 9 iunie si vor uni litoralul de intreaga tara

CFR Calatori pune in circulatie de vineri, 9 iunie, cunoscutele Trenuri ale Soarelui care vor face legatura intre statiunile de pe litoralul romanesc si Delta Dunarii cu toate zonele tarii timp de trei luni, pana in data de 10 septembrie. Vor fi disponibile 40 astfel de trenuri, dintre care 20 vor pleca din Capitala spre Constanta, 11 dintre ele avand ca destinatie finala Mangalia, cu opriri in toate statiunile de la Marea Neagra.

Chiar daca pretul unei curse cu trenul de la Bucuresti la Constanta este de 59,6 lei, mai ridicat fata de pretul unei curse de autocar pe aceeasi ruta, gama variata de reduceri disponibile pentru calatoriile cu trenul pot face cursa extrem de accesibila.

 

„O calatorie Bucuresti – Constanta, fara reduceri, este 59,6 lei la tren IR. Daca se achizitioneaza un bilet dus-intors calatorul beneficiaza de 10% reducere, iar daca biletul este achizitionat online se mai adauga o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpararea biletelor cu cel putin 21 de zile in avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de pâna la 30% daca achizitionarea se face online”, potrivit CFR Calatori.

Trenurile Litoral, care circula cu viteza sporita fara opriri intermediare intre Bucuresti Nord – Constanta si retur, ajung la destinatie in aproximativ doua ore. Durata calatoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta Bucuresti – Constanta, este in medie de circa 2 ore si 20 minute.

Totodata, pentru a facilita accesul turistilor in Delta Dunarii, un tren direct InterRegio va circula suplimentar pe ruta Bucuresti Nord – Tulcea oras si retur.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.