Un caine a devenit vedeta in Timisoara, dupa ce si-a salvat familia si vecinii de la o tragedie in noaptea de Craciun

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu decembrie 30, 2018 12:07

Un caine a devenit vedeta in Timisoara, dupa ce si-a salvat familia si vecinii de la o tragedie in noaptea de Craciun

Un caine a devenit vedeta in Timisoara, dupa ce si-a salvat familia si vecinii de la o tragedie in noaptea de Craciun. Bijou, care are un pui, a latrat atat de tare, in acea noapte, incat a reusit sa-si trezeasca stapanii, dupa ce bradul din locuinta a luat foc. Si i-a salvat!

Povestea este relatata chiar de reprezentantii Inspectoatului pentru Situatii de Urgenta (IGSU) din Timisoara. Cainele a inceput sa latre puternic, trezindu-si stapanul, care si-a dat seama ca intreg apartamentul este plin de fum.

„Bijou este o catelusa foarte frumoasa si inteligenta. Ea locuieste impreuna cu puiul ei si stapanii intr-un apartament din Timisoara. In noaptea de Craciun, in jurul orei 00:45, Bijou a inceput sa se agite si a latrat pana si-a trezit stapanul. Odata trezit, acesta si-a dat seama ca tot apartamentul este invadat de un fum dens, iar aerul devenise imposibil de respirat. In graba si-a trezit sotia si impreuna au iesit din apartamentul incendiat, salvandu-si viata lor si a celor doi catei. Au apelat imediat la 112, iar pompierii s-au grabit sa ajunga la fata locului”, au transmis reprezentantii ISU Timis.

Bijou a fost ingerul salvator in cazul familiei din Timisoara, dar ISU recomanda adoptarea unui comportament preventiv pentru a avea parte de un An Nou Fericit!

Image may contain: 1 person

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.