Un fan al echipei Universitatea Craiova si-a vopsit casa in alb si albastru, iar icoana lui e un tablou cu Balaci

Bogdan
By Bogdan martie 7, 2016 18:24

Un fan al echipei Universitatea Craiova si-a vopsit casa in alb si albastru, iar icoana lui e un tablou cu Balaci

Un fan al echipei Universitatea Craiova si-a vopsit casa in alb-albastru, culorile clubului. Marian Dima iubeste Universitatea Craiova de cand se stie si spune ca, pentru el, CSU reprezinta aceeasi echipa care in urma cu multi ani scria istorie.

Universitatea Craiova, a avut de-a lungul anilor, mulți suporteri inflacarati. Stadionul Ion Oblemenco, în vremurile bune ale echipei de fotbal, era neîncăpător. Acum, bătrânul Oblemenco a fost demolat, în locul lui ridicându-e o nouă arenă ce ar trebui să fie gata la sfârșitul anului.

Dacă stadionul nu mai este, suporteri sunt. Potrivit Europa FM, unii dintre ei au găsit metode inedite de a-și arăta iubirea față de echipa fanion a Olteniei.

Casa Universitatii Craiova

Cel mai mare fan al Craiovei… nu e din Craiova. E din Bals. Casa lui e usor de gasit, pentru ca peste tot scrie Universitatea Craiova.

“Asta e casa Universitatii Craiova”, se lauda cel mai infocat oltean. A vopsit-o in alb si albastru, iar icoana lui e un tablou cu Balaci.

Marian Dima vrea sa-si vopseasca si acoperisul alb-albastru

Marian Dima iubeste Universitatea Craiova de cand se stie. “Tinem si cu aceasta echipa, CSU Craiova, pentru ca este echipa noastra, sunt culorile alb-albastre pe care noi le iubim”, spune suporterul.

Cel mai infocat fan al Craiovei vrea sa-si vopseasca si acoperisul in alb-albastru. “Sa ne unim cu totii, toate galeriile din Craiova, si sa strigam “Hai, Universitatea””, e dorinta lui.

Hai, Universitatea!

Hai, Universitatea!

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.