Un fond de investitii condus de Mark Zuckerberg este interesat sa cumpere clubul Tottenham Hotspur

Delia Ion
By Delia Ion iulie 10, 2017 10:41

Un fond de investitii condus de Mark Zuckerberg este interesat sa cumpere clubul Tottenham Hotspur

Mark Zuckerberg, cunoscutul fondator al retelei de socializare Facebook, este interesat de preluarea unui club puternic de fotbal. Presa sportiva din Anglia scrie scrie despre oferta substantiala inaintata pentru achizitionarea clubului londonez, Tottenham Hotspur, unul dintre cele mai vechi si indragite cluburi d eforbal din Marea Britanie.

Daniel Levy si Joe Lewis, cei doi patroni ai clubului Tottenham, au fost contactati de reprezentanti ai fondului de investitii Iconiq Capital care isi are sediul in San Francisco. Americanii ar fi oferit suma de 1 miliard de dolari pentru preluarea actiunilor lui Tottenham.

Iconiq Capital, este un fond de investitii din care fac parte mai multi miliardari americani dar care este condus de Mark Zuckerberg, cel care a revolutionat intreaga lume prin infiintarea Facebook, o retea sociala devinita fenomen la nivel mondial.

Levy si Lewis au refuzat oferta de 1 miliard de lire venita din partea americanilor, asa cum facuse in urma cu 3 ani si cu oferta de 900 de milioane de lire, venita din partea aceluiasi fond de investitii.

Apropiati ai celor doi patroni de la Tottenham au declarat ca gruparea din nordul Londrei, locul 2 la finalul ultimului sezon de Premier League, si-ar putea schimba proprietarii doar in cazul unei oferte de 2 miliarde de lire sterline.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.