Un nou incident la metrou, o batrana a incercat sa arunce pe sine o femeie in statia Unirii 2

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 15, 2017 11:57

Un nou incident la metrou, o batrana a incercat sa arunce pe sine o femeie in statia Unirii 2

Un nou incident extrem de grav s-a petrecut, vineri, la statia de metrou Unirii 2. O femeie in varsta de 42 de ani s-a prezentat la sediul politiei si le-a spus oamenilor legii ca a fost amenintata de o batrana ca o arunca pe sine.

Femeia suspecta are circa 60 de ani si a fost retinuta de oamenii legii. Ultimele informatii arata ca a fost gasita o femeie care are semnalmentele celei căutate, dar se fac cercetări, iar Poliţia aşteaptă în continuare informaţii de la populaţie, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. 

Poliția Capitalei intervine în toate staţiile de metrou pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei bănuite de comiterea infracţiunii de amenințare.

Diana Sarca, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a confirmat incidentul si a declarat ca „in acest moment toti politistii sunt angrenati pentru prinderea suspectei, o femeie in varsta de 60-65 de ani, constitutie robusta. De aceasta data este vorba despre un act de violenta verbala si nu s-a pus problema existentei unei arme asupra suspectei”.

Incidentul din aceasta dimineata de la metrou vine la doar trei zile dupa ce marti seara o tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata metroului si a murit.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.

Ultima ora