Un politist de la IPJ Vaslui detasat pe litoral a murit intr-un accident produs intre 2 Mai si Vama Veche in judetul Constanta

Delia Ion
By Delia Ion iulie 27, 2017 13:54

Un politist de la IPJ Vaslui detasat pe litoral a murit intr-un accident produs intre 2 Mai si Vama Veche in judetul Constanta

Un politist de la IPJ Vaslui detasat pe litoral a murit, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un accident produs pe DN 39, intre 2 Mai si Vama Veche in judetul Constanta. In accident a fost implicata o masina de politie in care se afla politistul care a decedat si un jandarm si un Volkswagen Golf. 

Politia Rutiera sustine ca soferul autoturismului aparţinând Poliției a ieşit în DN 39 de pe un drum secundar fiind lovit de o altă maşină. Echipajul MAI era compusă din poliţistul mort şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care a fost si el ranit.

În urma accidentului, poliţistul a fost grav rănit, intrând în stop-cardiorespirator, iar ulterior a fost declarat decedat. Jandarmul aflat în acelaşi autoturism are patru coaste rupte, fiind transportat la spital, în stare stabilă.

O persoană din celălalt autoturism implicat în accident a suferit un traumatism lombar, fiind dusă la spital.

Poliţiştul decedat era agent în cadrul IPJ Vaslui şi fusese detaşat pe litoral. El avea 53 de ani şi doi copii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.