Un politist din judetul Olt a murit in timp ce se afla in patrulare cu autospeciala de politie

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu octombrie 2, 2017 13:10

Un politist din judetul Olt a murit in timp ce se afla in patrulare cu autospeciala de politie

Un politist din judetul Olt a murit in timp ce se afla in patrulare cu autospeciala de politie. In varsta de 40 de ani, politistul, care era agent in cadrul Sectiei Rurarale Coteana din judetul Olt, a murit noaptea de duminica spre luni in timp ce se afla in patrulare cu un coleg.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat, luni, pentru agentia Mediafax că bărbatul se afla în autospeciala de poliţie împreună cu un coleg, moment în care s-a simţit rău.

Colegul poliţistului a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă, dar din păcare aceştia nu au mai putut face nimic, fiind nevoiţi să declare decesul omului legii.

„Un coleg din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana, aflat în serviciul de patrulare intercomunală, pe raza comunei Milcov, s-a simţit rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Agentul de poliţie a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fapt pentru care a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Dorin Neaţu lucra în Ministerul de Interne din anul 2002, unde a activat iniţial în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la decesul poliţistului.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.