Un profesor de la UMF Iasi, audiat de procurori pentru luare de mita

Delia Ion
By Delia Ion septembrie 28, 2017 12:03

Un profesor de la UMF Iasi, audiat de procurori pentru luare de mita

Un profesor de la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa” din Iasi a fost audiat de procurorii anticoruptie pentru luare de mita. Potrivit reporterilor de bzi.ro, este vorba despre profesorul de anatomie Cristinel Stan.

Profesorul Cristinel Stan a fost pus sub acuzare pentru infractiunea de luare de mita, el fiind deja audiat de procurori pe data de 22 septembrie 2017. In tot acest timp, din momentul declansarii dosarului, pana la data punerii sub acuzare, procurorii au cautat indicii si probe clare cu privire la implicarea lui Cristinel Stan intr-o retea care colecta spagile pentru cumpararea de examene la UMF Iasi.

Chiar daca reiesea din prima, dupa interceptarile convorbirilor telefonice, ca este implicat in aceasta poveste, procurorii nu s-au aventurat sa-l acuze de luare de mita pentru acele simple conversatii. In urma cu cateva saptamani a fost efectuata o perchezitie in laboratorul profesorului, in urma caruia procurorii au ridicat mai multe documente. In acele documente ridicate au fost gasite date suplimentare cu privire la faptele comise de cadrul didactic. De asemenea au fost gasite nereguli si cu privire la admiterea la UMF de anul universitar 2016-2017.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.