Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, a anuntat Kovesi

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu septembrie 25, 2017 13:04

Victor Ponta a fost audiat in doua dosare, a anuntat Kovesi

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruța Kovesi, a declarat luni, la Europa FM, că fostul premier Victor Ponta a fost audiat în două dosare, nu într-un singur dosar, în cursul săptămânii trecute, unul dintre acestea fiinddosarul “Belina”. 

“Domnul Ponta nu a fost audiat într-un singur dosar, ci în două”, a declarat Laura Codruta Kovesi.

Ponta a fost audiat pe 18 septembrie ca martor la DNA, iar unul dintre dosar este “Belina“, în care sunt acuzate Sevil Shhaideh și Rovana Plumb.

Victor Ponta a recunoscut că a fost audiat în dosarul “Belina” spunând că atunci când va ajunge la Camera Deputaţilor pentru aviz dosarul DNA, se va vedea din dosar că nici el, nici Grindeanu sau Cazanciuc nu au depus niciun denunţ contra lui Dragnea sau oricui altcuiva.

Ponta a cerut duminică pe Facebook demisia lui Dragnea din toate funcțiile, el acuzandu-l pe liderul PSD de “lacomie bolnava si precizand ca acesta nu s-a multumit sa treaca doar sa treaca Lacul Belina la Consiliul Judetean Teleorman.

“Se va înțelege acum faptul că toată problema a venit de la lăcomia bolnavă a unui singur om care nu s-a mulțumit să treacă Lacul Belina la CJ Teleorman pentru a accesa un program european și a lasă totul deschis pentru public – ci imediat și-a trecut ceea ce trebuia să fie pentru toți oamenii la firma TELDRUM și în folosința sa exclusivă și restrictivă! Nici Ponta, nici Maior nici Soros nu au luat o uriașă proprietate a statului să o treacă la firma lor privată pe doi bani!!! Cine fură așa ceva din proprietatea publică nu este o victimă a Justiției ci trebuie să plătească în fața legii!”.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.