Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nu mai figureaza in baza de date a partidului

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu iulie 24, 2017 16:49

Victor Ponta si Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nu mai figureaza in baza de date a partidului

Deputatul Victor Ponta si europarlamentarul Catalin Ivan nu mai sunt membri PSD si nu mai figureaza in baza de date a partidului, a declarat, luni, secretarul general al PSD Marian Neacsu, dupa sedinta Biroului Permanent National al PSD.

Cu privire la fostul premier Sorin Grindeanu, desi a fost exclus de Comitetul Executiv al PSD, Marian Neacsu a precizat ca acesta inca se afla in baza de date, urmand ca radierea sa fie facuta de organizatia Timis.

“Nu se mai regasesc in randul membrilor de partid domnii Victor Ponta si Catalin Ivan. Sorin Grindeanu inca era in baza de date fiindca posibilitatea de introducere sau de scoatere din baza de date apartine organizatiei judetene din care face parte. Asta este un aspect pe care il vom lamuri la Timisoara maine dupa-amiaza. Sorin Grindeanu nu mai este membru PSD in urma deciziei Comitetului Executiv National, iar in baza de date, care este un indicator statistic, el figureaza pentru ca in ea opereaza organizatia de baza si nu a fost formalizata hotararea CExN”, a precizat Neacsu.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.