Victor Ponta, suparat ca nu a fost invitat la inaugurarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota noiembrie 11, 2017 11:16

Victor Ponta, suparat ca nu a fost invitat la inaugurarea stadionului Ion Oblemenco din Craiova

Fostul premier Victor Ponta si-a exprimat regretul ca nu a fost invitat la inaugurarea noului stadion “Ion Oblemenco” din Craiova, eveniment desfasurat vineri seara odata cu disputarea meciului CSU Craiova – Slavia Praga (scor 0-4). Victor Ponta a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook ca dintre cele trei persoane care au pornit lucrarile, adica el, Liviu Dragnea si Lia Olguta Vasilescu, a putut participa doar Olguta.

„Mă bucur foarte tare că Stadionul ‘Ion Oblemenco’ a fost finalizat la doi ani şi jumătate de la semnarea contractului. Craiova şi oltenii meritau cu adevărat un stadion european şi sunt convins că pe noul stadion vor vedea din nou meciuri istorice de fotbal, dar şi alte tipuri de spectacole. Felicitări autorităţilor locale şi constructorilor.

P.S. – regret că nu am fost invitat la evenimentul de inaugurare unde aş fi venit cu mare plăcere – am însă în colecţia mea de amintiri bucăţica din vechiul gazon şi sunt mândru de asta. Politica nu e ca fotbalul: eu doream să vin şi nu am fost invitat, Liviu Dragnea a fost invitat şi nu a putut să vină, aşa că din cei 3 care am pornit lucrările a rămas doar Olguţa”, a scris Victor Ponta.

Noul stadion din Craiova a fost inaugurat vineri seara cu un meci amical între CS Universitatea – Slavia Praga.

La eveniment au fost prezenți prezenţi vicepremierul Paul Stănescu şi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, fost primar al municipiului Craiova.

Potrivit Primăriei Craiova, noul stadion din Bănie are o capacitate de circa 30.000 de locuri, va putea găzdui competiţii fotbalistice naţionale şi internaţionale, competiţii pentru alte tipuri de sporturi, dar şi evenimente culturale şi sociale, concerte, târguri şi expoziţii.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.