Externe

13 avioane au disparut de pe radarele din Austria in ultima luna

Spatiul aerian austriac a inregistrat mai multe anomalii de-a lungul ultimelor saptamani. Potrivit autoritatilor, un numar de 13 avioane de pasageri au disparut de pe ecranele radarelor timp de 25 deminute din cauze inca necunoscute.

Mai exact, turnurile de control au pierdut datele despre coordonatele zborurilor si identitatea aeronavelor, incidente care, pentru moment, nu si-au gasit oexplicatie concreta.

Cazuri asemantoare au fost semnalate in Cehia si Germania, cauzacea mai des invocata fiind interferenta undelor electromagnetice provenite de la avioane si de turnurile de control.

Mai mult de atat, in ultimele zile, doua avioane militare s-au prabusit, unul in China si altul in Spania, fara ca o problema tehnica reala sa fi existat. Agentia Aviatica Europeana s-a sesizat cu privire la aceste probleme majore si a demarat o ancheta al carui rezultat probabil ca nu o sa-l aflam niciodata.

Ce se intampla cu Pamantul?
Este imposibil sa nu ne aducem aminte de ziua de 8 martie 2014, cand avionul 370 al Malaysia Airlines a disparut fara ca nimeni sa gaseasca o explicatie. Interesant este faptul ca niciunul dintre cei 227 de pasageri nu a incercat sa declanseze alarma cu privire la ceea ce se petrecea in interiorul aparatului de zbor, in conditiile in care au existat numeroase cazuri in care atunci cand avionul urma sa se prabuseasca pasagerii isi sunau apropiatii (cazul Word Trade Center).

Articole asemănătoare

Erdogan se va deplasa la Paris, intr-un moment in care Turcia pare sa-si doreasca sa restabileasca relatiile cu UE

Ioana Badulescu

Stephen Jones si Chris Parker, doi oameni fara adapost care au devenit eroi in Regat dupa atentatul de la Manchester Arena

Ioana Badulescu

Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni: In diaspora s-au nascut mai multi copii decat in Romania

Ioana Badulescu