20 DE MINUTE
Viata bate filmul

20 DE MINUTE EPISODUL 12 DIN 16 SEPTEMBRIE 2015. Melek ii da de inteles lui Ali ca este vinovata pentru tentativa de crima

20 DE MINUTE 16 SEPTEMBRIE. Ali isi vede visul cu ochii. Primeste dreptul de a-si vizita sotia. Intalnirea dintre ei este tulburatoare. Melek sare in bratele sotului ei in timp ce acesta ii marturiseste ca nu credea ca o va vedea prea curand.

20 DE MINUTE 16 SEPTEMBRIE. Melek incepe prin a-l asigura pe Ali ca titul este bine si ca in inchisoare nu este pe cat de greu se spune. Ali stie ca este mintit si ii cere lui Melek sa-i spuna adevarul. Reuseste sa o convinga pe aceasta sa-i spuna tot ce avea pe suflet.

20 DE MINUTE 16 SEPTEMBRIE. Melek ii spune ca directoarea adjuncta ese omul presedintelui si ca ii face viata grea in penitenciar. Aceasta a fortat-o sa se plimbe prin curtea inchisorii si sa strige in gura mare ca nu va fi salvata niciodata de nimeni.

20 DE MINUTE 16 SEPTEMBRIE. Mai mult, cu aprobarea directoarei, cea mai rea dintre detinute ii face viata de cosmar. Acesta este doar o parte a problemei caci cel mai grav era ca de ceva vreme avea un cosmar.

20 DE MINUTE 16 SEPTEMBRIE. Melek incepuse sa viseze ca va iesi din inchisoare abia peste 20 de ani cand copiii ei erau deja foarte mari, baiatul un tanar chipes si fata avand deja un copil, ambii crezand despre ea ca este vinovata. In cosmar apare si Ali care se recasatorise, ea, Melek fiind fortata sa se obisnuiasa cu situatia.

Ali o asigura ca acest lucru nu se va intampla niciodata. Vazand neincrederea din ochii lui Melek, Ali ii spune pentru prima oara ca o va rapi din inchisoare si ca deja a inceput sa faca pregatirile necesare. Ii povesteste ca si-a procurat deja un buletin fals si ca s-a pregatit mental chiar sa ucida oameni daca va fi cazul.

Melek vede determinarea sotului ei si decide sa-i spuna un secret. Stie ca Ali nu a intrebat-o niciodata daca este vinovata si, in lipsa unei astfel de intrebari venite de la barbatul ei, ii da de inteles ca ea este cea care a atentat la viata fiului presedintelui.

Ali nu crede si isi spune in gand ca totul este o minciuna. Ajuns acasa se napusteste spre dulapul indicat de Melek si gasste acolo camasa purtata de sotia lui in noaptea incidentului. Camasa avea urme de sange pe maneca. Disperat, Ali incepe sa o spele pentru a curata orice urma.

 

 

 

 

 

Ali vine in vizita la inchsoare. Melek sare imediat sa-l inbrtiseze.incearca sa-l linisteasca spunand ca nu ii este asa de greu.ii spune ca directoarea adjuncta e omul presedintelui. a fortat-o sa strige ca nu o poate salva nimeni. amenintata de o alta dtinuta. are cosmarul ca sta ininchisoare 20 de ani si cacopii nu o vor mai recunoaste cand va iesi.ca fetita ei va avea un copil si ca o va considera vinovata.si ali are o noua sotie.

Ali o asigura ca nu se a intampla asta dar Melek simte ca dekja sa intamplat.ii spune pt prima oara ca o va rapi.ca deja a inceput pregatirile. si-a facut buletin fals.simte ca se transforma.

Melek il pue sa o interebe daca este vinovata. chiar daca aLI nu vrea sa intrebe Melek ii da de inteles ca este vinovata. Ali nu vrea sa creada.

intra in conflict cu un vizitator. acesta vroia sa ia copilul nevestesii. Melek spune ca nu este corect, s-a foolosit de ea toata viata, mu a muncit si a lasat-o pe nevastasa sa faca lucruri ilegale oentru a-i aduce bani.

directoarea adjuncta il pune pe unul dinre gardieni sa se ia de acesta. ii spune ca daca vrea sa-si vada copilul va trebui sa scape de Melek. va fi susitinut in acest sens.

Ali cata in dulapul indicat de Melek. gaseste bluza din seara incidentului patata pe maneca de sange. o spala.

 

Related posts

REZULTATE SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2017. Pe 31 martie se afiseaza rezultele finale ale simularilor la examenele nationale de evaluare

Ioana Badulescu

DILA EPISODUL 39, 24 IUNIE 2015. Dila si Riza sunt inca certati si Canan trece de partea lui Suat

Delia Ion

PROGRAM BET ARENA CAFE 1 MAI 2017. PROGRA BET ARENA CAFE 29 APRILIE SI 30 APRILIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult