20 DE MINUTE
Viata bate filmul

20 DE MINUTE EPISODUL 14, 21 SEPTEMBRIE 2015. Ali pare ingrijorat ca trebuie sa ia viata unui om nevinovat

20 DE MINUTE 21 SEPTEMBRIE 2015. Presedintele pare ingrijorat de ambitia comisarului de politie Ozan care parea a-i banui ca ascund lucruri importante pentru ancheta. Chiar in timp ce presedintele discuta cu aghiotantul sau aceste detalii, Ozan il suna pe cel din urma si ii cere sa se prezinte a doua zi de dimineata la sectia de politie pentru a da niste explicatii.

20 DE MINUTE 21 SEPTEMBRIE 2015. Melek are un nou conflict verbal cu detinuta problema a inchisorii. Melek o asigura pe acesta ca nu va ceda niciodata in fata ei insa detinuta problema o asigura ca nu peste putin timp ea singura va veni sa-si ceara iertare.

20 DE MINUTE 21 SEPTEMBRIE 2015. Ali are ocazia de a o cunoaste pe fetita cea mica a celui care trebuia eliminat si de al carui buletin trebuia sa se foloseasca el pentru a o elibera pe Melek. Situatia ii provoaca fiori lui Ali caci iis da seama ca fetita va ramane fara tata daca el va actiona conform planului.

20 DE MINUTE 21 SEPTEMBRIE 2015. Melek revine in celula ei si ii gaseste morti pe cei doi perusi carora le daduse numele copiilor sai. Intelege ca nu fusese un lucru intamplator ci ca era semnalul prin care i se transmitea ca daca nu se supune regulilor impuse de detinta problema, vor avea de suferit cei din familie.

20 DE MINUTE 21 SEPTEMBRIE 2015. Merge degraba la colega sa de penitenciar si se recunoaste invinasa. Ii promite acesteia ca va face ceea ce-i va cere numai sa nu atenteze la binele celor apropiati ei.

Familia afla ca Duru nu merge la scoala si ca nu se hraneste corespunzator. Are loc o discutie intre Ali si fata lui in care aceasta ii reproseaza insa ca nu ii mai acorda atentia cuvenita si ca lipseste noptile de acasa.

Comisarul Ozan ii arata aghiotantului presedintelui imagini surprinse de o camera video in care acesta aparea in apropierea apartamentului victimei, chiar in ziua in care avusese loc ranirea acestuia.

Aduce chiar un martor care declarase ca a auzit pe cineva amenintandu-l pe Kerim insa pusa in fata suspectului, acesta a declarat ca nu este vorba despre aghiotantul presedintelui ci de o alta persoana care arata complet diferit.

Articole asemănătoare

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 AUGUST 2015. Andrada: Cristi are o viziune diferita de mine asupra casatoriei!

Delia Ion

PROGRAM CASA PARIURILOR PASTE 2016 / 1 MAI 2016. PROGRAM PARIURI PASTE 2016 / 1 MAI 2016

Delia Ion

REZULTATE ALEGERI IASI, 5 IUNIE 2016. Cine castiga alegerile locale la Primaria Iasi

Lucy Ionesco