20 DE MINUTE
Viata bate filmul

20 DE MINUTE EPISODUL 16, 22 SEPTEMBRIE 2015. Ali pandeste momentul prielnic pentru a o elibera pe Melek

20 DE MINUTE 22 SEPTEMBRIE 2015. Directoarea penitenciarului nu mai stie ce sa faca pentru a o elimina pe Melek. Discuta cu una dintre subordonate si o anunta ca in curand va fi avansata si va pleca de la conducerea inchisorii.

20 DE MINUTE 22 SEPTEMBRIE 2015. Ii promite acesteia ca o va propune sa-i ia locul insa nu mai in cazul in care ii va face probleme majore lui Melek, in caz contrar urmand sa faca un raport cu neregulile petrecute in inchosoare de care subordonata sa se facea vinovata.

20 DE MINUTE 22 SEPTEMBRIE 2015. Toata acesta discutie este ascultata din spatele usii de Ali, intrat in pielea angajatului inchisorii. Afla si de locul in care directoarea inchisorii tinea scrisorile scrise de detinute si netrasmise mai departe.

20 DE MINUTE 22 SEPTEMBRIE 2015. Le ia pe cele ale lui Melek in care ii scria lui dar si copiilor si ochii i se umezesc de emotie. Este sunat de directoarea scolii lui Duru care il anunta ca fiica sa a lipsit din nou de la scoala.

20 DE MINUTE 22 SEPTEMBRIE 2015. Desi luat prin surorindere, Ali o minte ca stie de lipsa lui Duru si ca fata este bolnava si este ingrijita la domiciuliu. Se ingrijoreaza insa de Duru si suna acasa sa afle date despre ea.

Afla ca fata lui plecase la film cu o colega si ca probabil gasise de civiinta sa nu mai ajunga la scoala.
Gardienele ajung la bucatarie acolo unde se aflau atat Melek cat si rivala sa si le spun celor doua ca nu mai au voie sa foloseasca cutite sau sa puna mana pe obiecte ascutite.

Momentul nu se incheie aici caci detinuta problema rastoarna pe jos mancarea facuta de Melek spunand ca a fost facuta cu morcovi, contrat obiceiurilor.

Ocrotita de gardieni, aceasta continua si ii ordona lui elek sa faca alta mancare dar fara morcovi. Melek este tinuta de celelalte detinute sa nu sara la bataie, apoi se calmeeaza

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 16 DECEMBRIE 2015. Valentin crede ca Loredana va trebui in curand sa alega intre prietenia cu Adriana sau cea cu Mihaela

Delia Ion

DILA EPISODUL 21 REZUMAT, 29 MAI 2015. Dila si Riza hotarasc sa se cunune civil insa sunt intrerupti de infarctul lui Seyit

Delia Ion

BILETUL ZILEI 2 APRILIE 2016. Ziua derby-ului Barca-Real dar si alte meciuri importante in ligile europene

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult