20 DE MINUTE
Viata bate filmul

20 DE MINUTE EPISODUL 18, 23 SEPTEMBRIE 2015. Ali reuseste sa sparga seiful adjunctei si sa ia cheile la care ravnea de atat timp

20 DE MINUTE. Adjuncta si Ozlem merg in carcera unde vor sa vada care este starea de spirit a lui Melek. In fapt este un santaj caci adjuncta ii propune lui Melek sa o transfere in celula in schimbul supunerii totale.

20 DE MINUTE. Initial Melek refuza insa sub amenintarea ca va fi izolata inca doua saptamani, renunta la mandrie si accepta sa se umileasca in fata adjunctei.

20 DE MINUTE. In acest timp, Ali intrase in birolul adjunctei si incerca sa deschida seiful in care se aflau cheile tuturor celulelor inchisorii. O gardiana aude zgomote in birou si este pe punctul de a alerta paza.

20 DE MINUTE. Ali crede ca va fi prins insa in biroul adnuctei intra Pisica si Ali se simte usurat. Mai era doar un minut si Pisica reuseste in acest interval sa deschida seiful, in locul lui Ali.

20 DE MINUTE. Merge chiar mai departe si decide sa se sacrifice. Vrea sa ia vina asupra lui si sa-l faca scapat pe Ali care avea de dus la indeplinire sarcina de a o elibera pe Melek.

Adjuncta ii spune lui Ozlem sa plece si ramane singura cu Melek pe care se preface ca o ajuta sa se deplaseze, totul pentru a fi vazute in aceasta ipostaza de celelalte detinute.

Nu apuca insa sa faca prea multi pasi caci adjuncta afla ca biroul i-a fost spart si la geamul ei a fost pus un baner pe care scria „Despartiti-ne daca aveti cum!”.

Era un mesaj scris de Ali la adresa sotiei sale insa si Melek intelege imediat acest lucru. Isi spune in gand ca este cea mai frumoasa aniversare pe care Ali i-o putea oferi, in astfel de conditii.

Adjuncta are o sedinta fulger cu gardienii pe care ii ameninta cu pedepse aspre in cazul in care astfel de incidente s-ar repeta in penitenciarul condus de ea. Mai mult, stirea aparuse in ziare unde se mentionase ca Pisica fusese vinovatul.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BANCI CRACIUN 2017 – REVELION 2018. Program Banca Transilvania pe 25 – 27 decembre 2017 si 1 ianuarie 2018

Ioana Badulescu

TITULARIZARE 2015. Locuri Titularizare. Proba scrisa, pe 14 iulie. REZULTATE TITULARIZARE 2015

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 30 IULIE 2017. Afla ce ti-au prescris astrele pentru ziua de duminica!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult