20 DE MINUTE
Viata bate filmul

20 DE MINUTE EPISODUL 8, 14 SEPTEMBRIE 2015. Ali reuseste sa faca rost de banii necesari pentru a-si cumpara un buletin fals

20 DE MINUTE EPISODUL 8. Melek iese la plimbare in curtea inchisorii si isi aminteste de momentul in care Ali isi facea curaj pentru a o invita la petrecerea de sfarsit de an organizata la facultate. Melek trecuse peste marea emotivitate a lui Ali si ii propusese acestuia sa-i fie pereche chiar daca se lovise de opozitia prietenelor sale care o vedeau insotita la petrecere de un alt baiat.

20 DE MINUTE EPISODUL 8. Melek revine la realitate mai ales ca incepea sa fie presata de una dintre detinute care vroia sa se impuna in fata ei si sa-i stabileasca ea locul in care avea voie sa stea.

20 DE MINUTE EPISODUL 8. Confruntarea lor este intrerupta de directoarea inchisorii care ii spune lui Melek ca este deranjata de faptul ca politistul care s-a ocupat de cazul ei viziteaza foarte des inchisoarea. Crede ca Melek ii da informatii din interiorul inchisorii si ii spune acesteia ca nu-i plac turnatorii.

20 DE MINUTE EPISODUL 8. De partea cealtat Ali afla ca pretul unui buletin fals este de 10.000 de lire, practic pretul ocaziei de o elibera pe sotia lui.

Comisarul Ozan o anunta pe Melek ca Asli Tambas, cea in locul careia Melek intrase la inchisoare, fusese gasita moarta in casa, prima ipoteza fiind sinuciderea. Melek nu crede aceasta varianta si isi aminteste imediat de vizita tatalui victimei care promisese razbunare.

Melek il roaga pe comisar sa mearga acasa la Ali pentru a putea lua legatura telefonic cu el. Politistul ii asculta rugamintea si cei doi soti isi vorbesc telefonic indirect, prin intermediul lui Ozan.

Ali incepe imediat sa se gandeascacum poate sa faca rost de banii necesari pentru a-si cumpara un buletin fals. Apeleazain primul rand la bijuteriile familiei desi acestea erau total insuficiente.

Comisarul Ozan merge la medicul legist sa afle cauzele mortii lui Asli. Desi doctorul refuza initial sa-i dea detalii, afla de la acesta ca trupul tinerei prezenta urme de violenta si semne ca fusese strangulata inainte de a muri.

Oameni sus-pusi afla insa de implicarea lui Ozan in acest caz si incearca sa stearga cat mai repede urmele.
Tatal lui Ali isi viziteaza fiul si ii aminteste de promisiunea facuta de el lui Melek la petrecerea de incheiere a anului studentesc atunci cand ii promisese ca o va apara chiar si cu pretul vietii, daca va fi nevoie.

A doua zi dimineata Ozan ajunge la morga insa acolo afla ca dosarul mortii lui Asli fusese inchis si ca verdictul final fusese sinucidere. Intelege ca dosarul fusese masluit dar apusa sa se uite putin printre probele stranse in apartamentul decedatei si gaseste ceva care ii va folosi.

Ali pare salvat inca odata de mama lui care ii aduce la scoala suma de 5.000 de lire chiar daca nu stia exact despre ce este vorba. Ali ii ascunde insa adevarul si ii spune ca este vorba despre o datorie neplatita la banca.

 

 

 

Articole asemănătoare

INSCRIERE CLASA PREGATITOARE 2018 – 2019. Intre 8 si 26 martie se desfasoara prima etapa de inscriere. Acte necesare

Ioana Badulescu

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 125, REZUMAT DIN 13 FEBRUARIE 2017. Fatih il aduce acasa pe Ertan spre surprinderea lui Zeynep

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 105 REZUMAT, 30 IANUARIE 2017. Sevket este cautat de politie insa se ascunde cu succes de oamenii legii

Delia Ion