15.9 C
România
18 septembrie 2021
Breaking News Social

24 de scoli din Bucuresti vor incepe cursurile exclusiv online, conform scenariului rosu

24 de scoli din Bucuresti raman inchise, elevii urmand a invata online conform scenariului rosu, a decis joi Comitetul Municipal pentru Situatii de Urgenta, in urma unei sedinte care a avut loc la Prefectura Capitalei. Alte 595 de scoli se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi la scoala si o alta parte acasa, online. 

Cinci dintre aceste scoli nu se deschid din cauza ca s-au inregistrat cel putin trei cazuri de Covid. Lista acestor scoli o puteti consulta mai jos:

1. SCOALA GIMNAZIALA SPECIALA PENTRU DEFICIENTI DE VEDERE STR. AUSTRULUI NR. 33, SECTOR 2
2. SCOALA PROFESIONALA SPECIALA NR. 3 STR. IANCU MARCEL NR. 7, SECTOR 2
3. SCOALA GIMNAZIALA SPECIALA NR. 3 SPLAIUL UNIRII NR. 114, SECTOR 4
4. SCOALA GIMNAZIALA „I. G. DUCA” SOS. PANDURI NR. 42
5. SCOALA GIMNAZIALA NR. 156 STR. DEALUL LUI TUGULEA NR. 35

La cele cinci scoli care vor face cursuri exclusiv online s-au inregistrat cel putin 3 cazuri de coronavirus, astfel ca primele doua saptamani toti elevii vor invata de acasa.

In cazul celorlalte 19 scoli care raman inchise este vorba de probleme tehnice, lucrari de reabilitare si reparatii care nu au fost terminate.

In acelasi timp, 595 de scoli din Bucuresti se vor deschide conform scenariului galben, cu o parte din elevi mergand la scoala, iar cealalta parte invatand online, de acasa.

Lista celor 19 scoli inchise:

Stiri pe aceeasi tema

Bilantul de sambata al cazurilor de coronavirus in Romania. Record de pacienti la ATI

Teodora Badescu

Deutsche Welle: Febra Trump continua. Vestea buna este ca va exista o opozitie serioasa la planurile scandaloase ale Casei Albe

Ioana Badulescu

Ministrul Justitiei: Inchisoarea nu e hotel. Romania nu-si permite sa modernizeze penitenciarele

Corina Alexandru

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult