Economie Life Social

A fost deschisă campania de susţinere a Cazinoului din Constanţa.

Proiectul tinerilor care doresc redeschiderea Cazinoului din Constanţa, pentru 10 zile de august în care edificiul va fi centrul evenimentelor de pe litoral, a intrat în faza de strângere a fondurilor. „CaziNoul“ a fost lansat la finele săptămânii trecute pe platforma online crestemidei.ro, acolo unde comunitatea poate să contribuie la susţinerea unor proiecte originale pe care le vrea realizate.

Oricine poate lăsa un mesaj care va fi ascuns în edificiu sau poate fi înscris pe plăcuţa donatorilor. Apoi poate primi suveniruri marcate cu simbolul Cazinoului sau poate participa la seria de evenimente artistice din cele 10 zile speciale (1-10 august), în care poate face şi o croazieră cu corabia. Chiar şi cei care nu pot ajunge la mare în acea perioadă pot contribui la redeschiderea Cazinoului, cumpărând orice pachet pentru care vor primi ceva în schimb, amintire de la CaziNou.

În 5 zile de la lansarea campaniei de strângere de fonduri pentru redeschiderea Cazinoului, românii au donat 5% din suma de 10.000 euro, minimum necesară proiectului. Banii vor fi folosiţi pentru lucrările imediate care să facă edificiul accesibil, pentru decorarea sa şi pentru proiecţiile, spectacolele, concertele care vor avea loc în CaziNou. Ziua, Cazinoul va fi deschis pentru vizitare şi va avea ateliere şi activităţi pentru vizitatorii de toate vârstele. Seara va fi animată de concerte de jazz, muzică uşoară şi interbelică, proiecţii de film, teatru, balet, recitaluri de muzică clasică şi electronică. În cele 10 zile, vizitatorii vor putea parcurge spaţiul interior al Cazinoului, vor cunoaşte istoria sa şi poveştile ţesute în jurul său.

Stiri pe aceeasi tema

Firmele vor fi obligate sa aiba un departament care sa gestioneze plangerile angajatilor

Cristiana Petrariu Bota

Computerele tomograf, aparatele de rezonanta magnetica si sistemele PACS vor ajunge la 33 de spitale din tara si din Capitala. Contractele au fost semnate astazi de Guvern

Ioana Badulescu

Primul abonament pentru service auto din Romania, lansat de Tiriac Auto

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult