2.1 C
România
27 noiembrie 2021
A murit Carmen Vulpoi, prorector al UMF Iasi si membru marcant al vietii academice romanesti
Social

A murit Carmen Vulpoi, prorector al UMF Iasi si membru marcant al vietii academice romanesti

Profesorul universitar doctor Carmen Vulpoi, prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Gr. T Popa” din Iasi a murit dupa o lupta nedreapta cu o boala incurabila. Carmen Vulpoi era prorector in cadrul departamentului de Studii universitare ciclul de studii invatamant clinic si masterat din cadrul UMF Iasi.

Anuntul a fost facut de conducerea UMF Iasi pe o retea de socializare. Medic endocrinolog, Carmen Vulpoi a fost un membru marcant al vietii medicale si academice romanesti.

„Conducerea Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași anunță cu părere de rău trecerea în neființă a Doamnei Profesor Universitar Doctor Carmen Vulpoi, Prorector Studii Universitare Ciclul de Învățământ Clinic și Masterat, Vicepreședinte al Societății Române de Endocrinologie, dascăl cu vocație și un om de o aleasă noblețe sufletească.

Toți cei care au avut onoarea să o cunoască pe Doamna Profesor Universitar Doctor Carmen Vulpoi își exprimă cele mai profunde regrete pentru pierderea unui membru marcant al vieții medicale și academice românești.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis UMF Iași.

Stiri pe aceeasi tema

OUG pe legile justitiei a fost adoptata de Guvern. Ministrul Justitiei nu a mers la Comisia de la Venetia pentru a cere aprobare

Ioana Badulescu

Program supermarketuri Craciun 2019 – Revelion 2020. Magazinele Lidl pe 24, 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2020

Cristiana Petrariu Bota

Locuri de munca in strainatate prin reteaua Eures. Cele mai multe joburi, in Spania, Portugalia si Danemarca

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult