5.6 C
România
27 februarie 2021
A murit Carmen Vulpoi, prorector al UMF Iasi si membru marcant al vietii academice romanesti
Social

A murit Carmen Vulpoi, prorector al UMF Iasi si membru marcant al vietii academice romanesti

Profesorul universitar doctor Carmen Vulpoi, prorector al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Gr. T Popa” din Iasi a murit dupa o lupta nedreapta cu o boala incurabila. Carmen Vulpoi era prorector in cadrul departamentului de Studii universitare ciclul de studii invatamant clinic si masterat din cadrul UMF Iasi.

Anuntul a fost facut de conducerea UMF Iasi pe o retea de socializare. Medic endocrinolog, Carmen Vulpoi a fost un membru marcant al vietii medicale si academice romanesti.

„Conducerea Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași anunță cu părere de rău trecerea în neființă a Doamnei Profesor Universitar Doctor Carmen Vulpoi, Prorector Studii Universitare Ciclul de Învățământ Clinic și Masterat, Vicepreședinte al Societății Române de Endocrinologie, dascăl cu vocație și un om de o aleasă noblețe sufletească.

Toți cei care au avut onoarea să o cunoască pe Doamna Profesor Universitar Doctor Carmen Vulpoi își exprimă cele mai profunde regrete pentru pierderea unui membru marcant al vieții medicale și academice românești.

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis UMF Iași.

Stiri pe aceeasi tema

Elena Udrea, amenintata cu moartea. Un detinut sustine ca trebuia sa o infecteze cu HIV

Cristiana Petrariu Bota

Noul an scolar 2018-2019 a inceput! Elevii si prescolarii s-au intors la cursuri dupa o vacanta de aproape trei luni

Ioana Badulescu

Taxa auto, discutata intr-o noua varianta de calcul in grupul de lucru interministerial

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult