A murit Elisabeta Lasconi Rosca, una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Romania

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 29, 2016 11:28

A murit Elisabeta Lasconi Rosca, una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Romania

A murit Elisabeta Lasconi Rosca, una dintre cele mai cunoscute scriitoare din Romania. Elisabeta Lasconi avea 59 de ani si a murit in noaptea de sambata spre duminica.

Anuntul privind decesul scriitoarei Elisabeta Lasconi a fost facut de Denisa Comanescu, directorul general al Humanitas Fiction, pe Facebook.

“A trecut în nefiinţă prietena mea Elisabeta. Cunoscută sub semnatura de Elisabeta Lasconi ca autoare de eseuri, cronici şi articole de critică literară, sub numele de Elisabeta Roşca ca emerita profesoară de literatura română la Colegiul Goethe din Bucureşti şi drept Elisabeta Lasconi Roşca pe copertele unor manuale de limba şi literatura română pentru colegiu”, a anuntat Denisa Comănescu, duminica seara, pe contul sau de Facebook.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus. Daca vrei sa ne scrii, foloseste adresa hotweek.ro@gmail.com.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.