Cantaretul George Michael a murit la varsta de 53 de ani! Familia artistului face apel la decenta

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota decembrie 26, 2016 03:26

Cantaretul George Michael a murit la varsta de 53 de ani! Familia artistului face apel la decenta

Cântărețul englez George Michael a murit la vârsta de 53 de ani. Anuntul a fost facut de agentul lui George Michael, care a precizat că artistul „a murit în pace, acasă” si a facut apel la decenta.

Agentiile de presa transmit ca nu există circumstanțe suspecte ale morții cantaretului. Iata anuntul facut de agentul artistului, intr-un comunicat de presă:

„Cu mare tristețe vă confirmăm faptul că mult iubitul fiu, frate și prieten George a murit în liniște, în casa sa, în perioada Crăciunului. Familia face apel la decență în aceste momente dificile. Nu vor mai exista alte comentarii”.

În ultima perioaa, George Michael a suferit de mai multe boli care l-au ţinut la pat în ultimele săptămâni. Cântăreţul, diagnosticat iniţial cu pneumonie, a suferit mai multe complicaţii în urmă cu cinci ani.

Starul muzicii, care și-a lansat cariera în anii 80 în formația Wham și apoi a continuat pe cont propriu, se pare că „a murit în liniște în casa sa”, scrie BBC.

Michael, născut Georgios Kyriacos Panayiotou, a vândut peste o sută de milioane de albume de-a lungul unei cariere care s-a întins pe patru decenii.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.