A murit Nancy Sinatra, prima dintre cele patru sotii ale lui Frank Sinatra si mama celor trei copii ai lui
Life

A murit Nancy Sinatra, prima dintre cele patru sotii ale lui Frank Sinatra si mama celor trei copii ai lui

Nancy Sinatra, prima soție a actorului și legendarului cântăreț Frank Sinatra, a murit vineri la vârsta de 101 ani, a anunțat fiica acesteia, cântăreața Nancy Sinatra, pe Twitter, relatează Reuters. Nancy Sinatra Sr. a fost prima dintre cele patru soţii ale lui Frank Sinatra şi mama celor trei copii ai lui.

Fiica ei Nancy a transmis: „Mama a încetat din viaţă liniştită, noaptea aceasta, la vârsta de 101 ani. A fost binecuvântarea şi lumina vieţii mele. Mulţumesc pentru tot”.

Nancy Barbato l-a cunoscut pe Sinatra, în 1934, în Long Beach. Cei doi s-a căsătorit pe 4 februarie 1939. Au locuit într-un mic apartament din Jersey City, oraşul ei, iar câteva luni mai târziu cariera cântăreţului a fost lansată odată cu apariţia primului său album împreună cu trompetistul Harry James.

Primii doi copii ai cuplului au fost născuţi în Jersey – Nancy (devenită cântăreaţă), pe 8 iunie 1940, şi Frank Jr., pe 10 ianuarie 1944. După naşterea celui de-al doilea copil, familia s-a mutat în California, la Toluca Lake, iar printre vecinii lor se numărau Bob Hope şi Bing Crosby. Cel de-al treilea copil al lor, Tina, s-a născut pe 20 iunie 1948, potrivit news.ro.

Cuplul s-a despărţit în septembrie 1950, iar după câteva zile de la finalizarea divorţului, Frank Sinatra s-a căsătorit cu actriţa Ava Gardner (care fusese căsătorită cu Mickey Rooney şi Artie Shaw), pe 7 noiembrie 1951. Frank Sinatra s-a despărţit de Gardner în 1953, iar divorţul a fost pronunţat în 1957.

Un incident care a afectat întreaga familie a fost răpirea lui Frank Jr., pe când avea 19 ani, în decembie 1963, din camera de hotel de la Lacul Tahoe. Răscumpărarea cerută a fost de 240.000 de dolari. El a fost eliberat nevătămat.

Artistul a mai fost căsătorit cu actriţa Mia Farrow, între 1966 şi 1968, apoi cu dansatoarea Barbara Marx, din 1976 până la moartea lui, pe 14 mai 1998.

Nancy Sinatra nu s-a recăsătorit niciodată.

Stiri pe aceeasi tema

Christina Aguilera este insarcinata cu logodnicul ei Matt Rutler

Bogdan

MediaPro Entertainment a fost vanduta unui grup de investitori din SUA si Romania

Cristiana Petrariu Bota

Bebe Cotimanis nu mai e in juriul Romanii au Talent. A fost sau n-a fost dat afara?

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult