A venit toamna! Fa primii pasi pentru un stil de viata sanatos

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 3, 2014 19:43

A venit toamna! Fa primii pasi pentru un stil de viata sanatos

Suntem in septembrie si vacanta s-a terminat. Gata, a venit toamna! Peste cateva zile incepe scoala, noi, cei mari, am inceput deja munca si incepem sa trasam principalele scopuri pentru perioada imediat urmatoare: note mai bune, o promovare la locul de munca, sau poate noi perspective profesionale. Desi nu ne dam seama, in fiecare an lasam deoparte cel mai important aspect: un stil de viata mai sanatos.

Multe s-au schimbat de cand am plecat in vacanta. Surprinzator, parca si orasul a devenit mai prietenos. Asadar putem folosi caile special amenajate pentru a pedala pe bicicleta sau pentru a alerga. Vom fi mai sanatosi, mai optimisti si vom intra mai puternici in iarna.

HotWeek.ro iti recomanda si: Cum va fi vremea in septembrie

Sigur, poti apela si la alte sporturi. Poti merge la piscina, la tenis ori la sala de fitness. Indiferent de ce sport alegi, fiecare minut in care faci miscare va fi un plus de sanatate pentru tine. Cum salile de intretinere a sanatatii s-au inmultit in aproape toate orasele din Romania, nu mai ai niciun motiv sa nu duci un stil de viata activ. A fi activ, inseamna a fi sanatos!

Nu incerca sa-ti gasesti scuze. Canapeaua stim ca este intotdeauna mult mai atragatoare decat o bicicleta, la fel si un burger si o bere sunt mult mai apetisante decat o salata si un pahar de apa. Dar nu uita, totul tine de vointa.

Stii ce se intampla daca nu adopti un stil de viata sanatos? Vei lua in greutate, vei avea burta, vei fi o persoana neatragatoare indiferent din ce unghi te privesti.

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.