13.4 C
România
21 octombrie 2020
Abonamentul RCS & RDS, mai scump! Ce iti ofera Digi daca esti abonat la cablu si internet fix
Comunicate

Abonamentul RCS & RDS, mai scump! Ce iti ofera Digi daca esti abonat la cablu si internet fix

Abonamentele RCS & RDS se vor scumpi de la 1 mai 2015, anunta compania, masura fiind aplicata pentru extraoptiuni. Acum, Digi iti ofera GRATUIT si serviciul video online HBO GO, daca esti abonat la pachetul de servicii de televiziune si internet fix de la Digi si ai activata una dintre extraoptiunile HBO/HBO HD sau MAXPAK (HBO/HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax).

Cu HBO GO, te poti bucura de:

– peste 2000 de ore de continut: seriale, filme de top, documentare si programe speciale
– acces nelimitat pe PC, smart phone, tableta si smart TV*
– interfata usor de utilizat
– posibilitatea de a viziona de mai multe ori orice film, serial sau alt program disponibil
– toate episoadele serialului preferat urmarite consecutiv
– episoade difuzate inainte de premiera la TV
– continut actualizat zilnic, disponibil timp de cel putin patru saptamani

Tot ce trebuie sa faci, este sa intri in contul tau de client, in Administrare servicii/HBO GO si sa-ti activezi serviciul. Apoi iti vei face un cont direct pe www.hbogo.ro, pe baza unor date generate la activarea serviciului in contul tau de client Digi (un PIN si un numar de factura emisa in ultimele 6 luni). Nu ai un cont de client? Creeaza unul acum!

Totodata RCS & RDS anunta ca, incepand din 1 mai 2015, tarifele extraoptiunilor HBO si MAXPAK vor creste la 13 lei/luna, respectiv la 14 lei/luna, cu TVA inclus. (Tarifele actuale pentru cele doua extraoptiuni sunt: pentru TV prin cablu – HBO = 8 lei/luna, MAXPAK = 10 lei/luna; pentru TV prin satelit – HBO = 11 lei/luna, MAXPAK = 14 lei/luna). Cresterile sunt cauzate de fluctuatiile cursului de schimb al monedei nationale in raport cu principalele valute, in special raportat la dolarul american. Tarifele sunt valabile pentru toti clientii Digi. Te asiguram, insa, ca vom depune toate eforturile pentru a-ti oferi continuu beneficii la pachetele de servicii si pentru a imbunatati permanent calitatea serviciilor. Si ca vom continua sa mentinem tarifele serviciilor noastre la valori cat mai accesibile pentru tine!

Modificarea tarifelor respecta dispozitiile legale aplicabile si clauzele contractelor incheiate cu beneficiarii serviciilor. Anuntul cu privire la modificarea tarifelor respecta dispozitiile legale aplicabile si clauzele contractelor incheiate cu beneficiarii serviciilor. In conformitate cu prevederile articolului (51) alineatul (7) din Ordonanta de Urgenta nr. 11112011 privind comunicatiile electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, in cazul in care nu sunteti de acord cu aceasta modificare, aveti dreptul sa renuntati la extraoptiunile HBO si/sau MAXPAK fara plata vreunei despagubiri, in termen de 30 de zile de la momentul intrarii in vigoare a noilor tarife.

Stiri pe aceeasi tema

ALDE – Iohannis a cedat tentatiilor politice, ignorand voit realitatea economica

Cristiana Petrariu Bota

Gabriel Mutu, dupa intalnirea cu copiii din Parcul Drumul Taberei: Nu am avut parte de o emotie mai mare

Cristiana Petrariu Bota

Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD) traieste prin fiecare din membrii sai!

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult