Abonamentul RCS - RDS se scumpeste. Cat vor plati clientii Digi TV cablu
Comunicate

Abonamentul RCS – RDS se scumpeste. Cat vor plati clientii Digi TV cablu

RCS & RDS scumpeste abonamentul HBO. Incepand din 9 aprilie, RCS & RDS le oferă clienţilor săi posibilitatea de a accesa conţinutul HBO GO, anunţând totodată tarife mai mari pentru extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak. Clienţii companiei care sunt abonaţi la serviciul Digi Net şi Digi TV şi au optat pentru una dintre extraopţiunile HBO sau HBO Maxpak, vor primi ca beneficiu la pachetul existent, acces nelimitat la conţinutul video disponibil pe platforma online HBO GO.

Începând din data de 1 mai 2015, tarifele aferente extraopţiunilor HBO şi HBO MaxPak din oferta de televizine Digi TV, vor fi modificate atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru cei care optează începând de astăzi pentru una dintre cele două extraopţiuni. Noile tarife pentru extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak se vor regăsi în facturile clienţilor emise pentru luna mai, 2015.

Preţul extraopţiunii HBO (HBO şi HBO HD) va costa 13 lei/lună (TVA inclusă) şi cel al extraopţiunii HBO MaxPak (HBO, HBO HD, HBO Comedy International, Cinemax), 14 lei/lună (TVA inclusă).

Vezi si: Romania, prima tara in care se lanseaza stick-ul Orange pentru televiziune!

Astfel, abonamentele Digi TV prin satelit care includ extraoptiunea HBO, se vor majora cu 2 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 5 lei/lună (TVA inclusă).

În cazul extraopţiunii HBO MaxPak, abonamentele Digi TV prin satelit îşi vor păstra preţul de 14 lei/lună (TVA inclusă), iar cele la Digi TV cablu digital vor creşte cu 4 lei/lună (TVA inclusă). Clienţii care nu sunt de acord cu această modificare au dreptul să renunţe la extraopţiunile HBO sau HBO MaxPak fără plata vreunei despăgubiri, în termen de 30 de zile de la momentul intrării în vigoare a noilor tarife. Renunţarea la HBO nu se poate face telefonic, ci doar într-un din punctele de prezenţă ale companiei.

Iti recomandam si: TVR ar putea pierde EUROVISION 2015 si EURO 2016 din cauza datoriilor colosale

Creşterea tarifelor este cauzată de fluctuaţiile cursului de schimb al monedei naţionale în raport cu principalele valute, în special raportat la dolarul american. Compania RCS & RDS îşi asigură clienţii că depune toate eforturile pentru a le oferi beneficii la pachetele de servicii şi se preocupă să îmbunătăţească permanent calitatea serviciilor, precum şi să menţina tarifele la valori cât mai accesibile.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe Facebook, Twitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Actiuni de protest decise de Federatia Sanitas. Printre revendicari, eliminarea plafonului de 30% pentru acordarea sporurilor specifice care, daca va fi aplicat, va duce la scaderea salariilor

Ioana Badulescu

Muzeul Grigore Antipa si Young Engineers va invita la un nou program educational

Cristiana Petrariu Bota

Mars pentru viata in Romania si Republica Moldova. Comunicat de presa

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult