7.8 C
România
28 septembrie 2022
Lumea Facebook

Absolventa de BAC cu 10 pe linie: Nu mai pot sa tac, fac parte din generatia care vrea o alta Romanie

Bianca este o eleva din Salaj care a obtinut 10 pe linie la examenul de Bacalaureat 2015. Tanara, un model de viata si conduita, are curajul sa vorbeasca despre nemultumirile generatiei pe care o reprezinta si marturiseste ca isi doreste ca in Romania sa nu mai fie coruptie. 

„Nu mai pot sa tac, fac parte din generatia aceea care vrea o alta Romanie”, spune Bianca, mesajul integral postat pe Facebook il puteti citi mai jos.

Bianca din Salaj, absolventa de Bac cu 10 „pe toate liniile”; note, caracter, atitudine, model de viata si conduita:
„E momentul să pun punct. Nu mai pot să tac. Îmi provoacă suferinţă.
Sper doar atât – că nimeni nu va mai trăi ce am trăit eu. Şi că nimeni nu va mai accepta corupţia.
Fac parte din generaţia aceea care vrea o altă Românie. Una mai bună. Şi nu vreau să mă obişnuiesc cu cea de acum. Că aş ajunge ca alţii – aş tolera-o.
Şi chiar dacă nu pot schimba nimic, chiar dacă sunt prea mică, măcar ştiu că am încercat.”

Citeste mai multe articole din rubrica Lumea Facebook

Redam si doua dintre comentariile la mesajul de mai sus:

FB: Tara nu e a noastra ci, am imprumutat-o de la copiii nostri ……..

PM: Superrr…replica dle F…greu de inteles acest mare adevar… pentru unii! Iata cea mai mare investitie ..privirea si sufletul intr-acolo…Ce FMI, UE, BCE si altele, sunt toate pasagere… copiii ne raman si iata ce rezultat colosal …trezirea nationala in sensul cel mai sanatos al inimii !

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale si de subiecte penibile,  te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.

 

Related posts

Facebook, in instanta pentru scanarea biometrica a chipurilor oamenilor. Inteligenta artificiala vs informatiile personale

Lucy Ionesco

Greseli facute de barbati in pat pe care femeile nu le pot trece cu vederea

Delia Ion

Sexul in timpul ciclului menstrual, daunator sau doar o prejudecata?

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult