REZULTATE REZIDENTIAT 2018. REZULTATE UMF CAROL DAVILA BUCURESTI. Concursul de rezidentiat, sustinut la Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Targu Mures si Timisoara
Social

Absolventii de Medicina sau Farmacie au parte de o oportunitate de neratat

Absolventii de Medicina sau Farmacie au parte de o oportunitate de neratat. Una dintre cele mai mari companii farmaceutice din Romania organizeaza in lunile iulie-august, cea de-a VIII-a editie a Scolii de vara A+. Organizatorilor precizeaza ca proiectul isi propune să ofere viitorilor specialisti oportunitatea completarii pregatirii universitare cu o serie de concepte profesionale si reglementari specifice industriei farmaceutice, dezvoltarea unor aptitudini si acumularea unor cunostinte utile in vederea unei posibile cariere in domeniul farmaceutic.

Ediţia de anul acesta a şcolii de vară de la Antibiotice SA, unul dintre liderii cu peste 60 de ani de tradiţie în piaţa farmaceutică din România, are în centrul atenţiei domenii precum dezvoltare şi formulare farmaceutică, asigurarea şi controlul calităţii, cercetare clinică în vederea autorizării medicamentelor, farmacovigilenţă, etc.

Cand are loc înscrierea

La cursurile şcolii de vară se pot înscrie, până pe data de 26 iunie, absolvenţi cu licenţă/master şi studenţi în anul terminal (licenţă sau master) ai Facultăţilor de Farmacie, Medicină, Chimie, Biologie, Inginerie chimică şi Protecţia mediului – specializările Chimia şi ingineria substanţelor organice, Inginerie chimică, Inginerie biochimică. Selecţia participanţilor se va face prin evaluarea dosarelor şi/sau interviu, aceştia având nevoie de minim nota 8 pentru reuşită (nota de absolvire la licenţă/master – în cazul studenţilor sau media anilor de studiu – certificată pe bază de adeverinţă eliberată de instituţia de învăţământ – recomandare din partea cadrelor didactice din unitatea de învăţământ pentru studenţii din anii finali).

Nu se percepe taxa de participare

Cursurile Şcolii de vară A+ se vor desfăşura în perioada iulie – august 2017, de luni până vineri, cu o durata medie de 3 ore/zi şi nu presupun taxe de şcolarizare. Acestea se vor desfăşura la sediul companiei Antibiotice din Iaşi (str. Valea Lupului nr.1 – mijloc de transport în comun – traseul 20). După încheierea cursurilor, participanţii vor susţine o probă de evaluare a cunoştinţelor, aceasta constituind şi o preselecţie pentru concursurile viitoare în scopul angajării pe posturi disponibile în cadrul societăţii.

Doritorii se pot înscrie trimiţănd CV-ul şi scrisoarea de intenţie, însoţite de copie după documentul de absolvire sau adeverinţa de student şi recomandare din partea instituţiei de învăţământ pentru studenţii din anii finali, la adresa: Antibiotice SA, Iaşi, str. Valea Lupului, nr. 1, cod 707410, D.

De interes: Marturie socanta a unui medic: Primul lucru pe care il inveti in spitalele din Romania este sa iei spaga!

O studenta de la UMF Iasi i-a spus lui Iohannis ca nu sunt suficiente posturi pentru absolventi. Ce a spus presedintele

Universitatile de Medicina trag un semnal de alarma: Romania ramane fara doctori! 85% dintre absolventii de medicina vor sa plece afara

Stiri pe aceeasi tema

Noua Lege a Educatiei va intra in vigoare la 1 octombrie 2018 si va schimba din temelii sistemul de invatamant

Ioana Badulescu

Remus Truica se va afla in arest la domiciliu pentru 30 de zile

Cristiana Petrariu Bota

Romanii care pleaca in strainatate pentru mai mult de 6 luni risca sa fie amendati daca nu trimit notificare la ANAF

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult