Accesul in unitatile BCR se va face exclusiv pe baza de programare
Economie

Accesul in unitatile BCR se va face exclusiv pe baza de programare

Accesul in unitatile BCR se va face, incepand de luni, exclusiv pe baza de programare. Masura a fost comunicata, miercuri, de reprezentantii bancii si are rolul de a proteja atat sanatatea angajatilor BCR, cat si a clientilor de o potentiala infectare cu noul coronavirus si de reducere a timpilor de asteptare.

​​”Ca masura suplimentara pentru protejarea sanatatii angajatilor si a clientilor sai si pentru reducerea timpilor de asteptare, Banca Comerciala Romana va permite accesul in unitati exclusiv pe baza de programare. BCR extinde astfel proiectul-pilot de programari telefonice, derulat in ultimele luni, care s-a dovedit de succes”, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Extinderea sistemului la nivelul intregii retele, incepand de luni, este una temporara si a fost accelerata de escaladarea, la nivel national, a ratei de cazuri de infectare cu COVID-19, precum si de apropierea sezonului rece, in contextul in care exista cazuri in care se formeaza cozi in fata unitatilor bancare.

“Siguranta si sanatatea clientilor nostri continua sa fie cele mai importante preocupari pentru noi. In ultimele luni, am accelerat procesele de transformare digitala si am implementat noi modele de lucru, care vin in intampinarea clientilor cu solutii cat mai practice. Ca urmare a contextului actual si a cresterii numarului de infectari, am decis sa extindem imediat, in toata reteaua BCR, sistemul de acces in agentii doar pe baza de programare. Este o masura unica in sistemul bancar din Romania, dar care s-a dovedit eficienta in alte industrii, asa cum este in medicina, servicii si in multe alte domenii. Aceasta decizie se aliniaza strategiei noastre, pe termen lung, de transformare a modelului de business, atat prin digitalizarea serviciilor si a produselor bancare, cat si prin deservirea clientilor pe principii de consiliere personalizata. Incurajam clientii sa apeleze la noul serviciu de progamare, deoarece ii va ajuta sa efectueze la timp si rapid orice operatiune bancara, iar timpul petrecut la banca va fi mult mai scurt”, a declarat Dana Dima, Vicepresedinte Executiv Retail si Private Banking, Membru al Comitetului Executiv.

Fiecare agentie BCR va beneficia de un numar de telefon dedicat, unde orice client BCR va putea face o programare. Detaliile si numerele de telefon vor fi disponibile pe pagina de web a bancii, www.bcr.ro, la Contact Center BCR – *2227, dar si la sediul fiecarei sucursale. Astfel, orice client, persoana fizica sau juridica, va trebui sa sune la numarul de telefon aferent agentiei unde doreste sau necesita asistenta din partea unui angajat BCR. Totodata, angajatii BCR prezenti in sucursale vor fi pregatiti sa ajute clientii in stabilirea programarilor.

De la izbucnirea pandemiei, BCR si-a extins progresiv si accelerat serviciile si produsele care pot fi accesate, atat in mediul online, cat si telefonic. Prin George, platforma de mobile & internet banking, clientii au posibilitatea, inca de anul trecut, sa isi gestioneze complet relatia cu banca 100% online: vizualizare conturi, generare extrase, blocare si deblocare carduri, marire limita de acces la cash prin card, plata facturi de furnizori, accesare & obtinere credit de nevoi personale sau refinantare credite de la alte banci, asset-management, asigurari si multe altele.

Pentru a veni si in sprijinul persoanelor care nu sunt atat de familiarizate cu tehnologia, BCR a extins si gama de operatiuni disponibile prin telefon, in Contact Center, serviciu disponibil in fiecare zi, 24 de ore din 24.

Astfel, in prezent, telefonic, se pot efectua urmatoarele operatiuni:
• Verificare cont curent;
• Asistenta de specialitate in utilizarea serviciilor de Internet si Mobile Banking;
• Asistenta de urgenta si suport utilizare pentru carduri;
• Preluare acord livrare carduri noi la domiciliu;
• Plata facturi (in limita unei singure facturi si a unei sume maxima de 300 de lei);
• Informatii personalizate si generale despre produsele si serviciile BCR;
• Transferuri bancare prin serviciul Alo24;
• Actualizare de date.

 

Stiri pe aceeasi tema

Infiintarea unei firme, fara birocratie! A aparut platforma prin care iti faci firma de pe calculator sau telefon

Cristiana Petrariu Bota

Declaratia 600 va fi inlocuita cu un formular unic, care comaseaza sapte declaratii fiscale. Noul formular poate fi depus pana pe 15 iulie

Ioana Badulescu

SALARIZARE 2016. Ordonanta privind salariile bugetarilor, publicata in Monitorul Oficial. Ce salarii vor avea profesorii si medicii

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult