Accident Apoldu de Sus, Drumul National 1. Sase raniti in urma une coliziuni intre un microbuz si o autocisterna

Delia Ion
By Delia Ion decembrie 16, 2015 10:20

Accident Apoldu de Sus, Drumul National 1. Sase raniti in urma une coliziuni intre un microbuz si o autocisterna

Accident grav intamplat in noaptea de 15 spre 16 decembrie pe Drumul National 1, in jurul localitatii Apoldu de Sus, judetul Sibiu. O autocisterna a lovit un microbuz de pasageri, coliziune in urma careia sase persoane au fost ranite.

In urma acestui incident, traficul in zona a fost ingreunat mai mult de o ora, insa in acest moment nu mai exsta niciun fel de restrictie de circulatie, urmare a accidentului rutier.

Din primele cercetari, se pare ca vina i-a apartinut sofeului de microbuz care nu a adaptat viteza de circulatie conform zonei de carosabil din zona mai sus mentionata.

“Accidentul s-a produs in localitatea Apoldu de Sus, pe Drumul National 1. Soferul unui microbuz care circula spre Sibiu nu a adaptat viteza intr-o curba periculoasa si a intrat in coliziune cu un autotren incarcat cu rasini sintetice”, a declarat Luciana Baltes.

Potrivit acesteia, cele sase persoane au fost ranite usor, dar au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Sibiu. Luciana Baltes a precizat ca traficul rutier in zona accidentului a fost complet blocat pentru aproximativ 40 de minute, dupa care, timp de aproape o jumatate de ora, s-a circulat alternativ pe un singur fir. Accidentul s-a produs pe sectorul de drum in care Autostrada Sibiu-Orastie este inchisa, iar traficul se desfasoara pe DN 1, intr-o zona considerata foarte periculoasa.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.