Accident aviatic in Taiwan soldat cu 19 morti si mai multi raniti

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 4, 2015 13:09

Accident aviatic in Taiwan soldat cu 19 morti si mai multi raniti

ACCIDENT AVIATIC IN TAIWAN, SOLDAT CU CEL PUTIN 19 MORTI SI ZECI DE RANITI. Potrivit agentiilor de presa internationale, 19 persoane au murit, ca urmare a prabusirii unui avion apartinand companiei taiwaneze TransAsia intr-un rau.

La bordul avionului, care efectua un zbor intern spre arhipelagul Kinmen, se aflau 58 de persoane (intre care doi copii, 31 de persoane din China Centrala, cinci membri ai echipajului, e.t.c.).

O inregistrare video prezinta momentul prabusirii aeronavei, care se loveste cu una dintre aripi de parapetii unei autostrazi, la scurt timp de la decolare, scufundandu-se aproape in intregime in apele raului.

HotWeek.ro iti recomanda si: Mesaje de dincolo cu Rita Muresan: Fiti atenti la semne, o sa le intelegeti. Nu exista coincidente!

Echipele de salvare au intervenit cu barci pentru a-i salva pe pasagerii blocati intre resturile avionului ATR 72, cei recuperati fiind dusi la spitalele din apropiere pentru investigatii si ingrijiri medicale.

Accidentul completeaza in mod nefericit tabloul prabusirilor avioanelor din Taiwan, ultimul eveniment cu pierderi de vieti omenesti producandu-se acum cateva luni, cand 48 de pasageri si-au pierdut viata

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.