Sport

Accident cu autocarul Astra pe centura Capitalei

Accident cu autocarul echipei Astra Giurgiu. Accidentul in care a fost implicat autocarul Astra s-a produs pe centura Capitalei si nu s-a soldat cu victime. Potrivit directorului sportiv al Astra, accidentul s-a produs din vina celuilalt autoturism, al carei sofer nu a acordat prioritate.

Accidentul a fost unul usor, potrivit reprezentantilor echipei Astra. În autocarul Astra, care mergea la revizie, se afla doar şoferul, pentru că fotbaliştii se aflau la Ploieşti, unde făceau antrenament.

„A fost doar un mic incident. Echipa a venit aseară, iar jucătorii nu erau în autocar. Este o avarie mică a autocarului, dar se rezolvă. Nici în cealaltă maşină avariată nu sunt probleme şi nu sunt victime. Este vina celuilalt autoturism, care nu a acordat prioritate”, a spus Costel Lazăr, directorul sportiv al Astrei.

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

Romania – Norvegia 23-25 (10-11), in preliminariile CE de handbal feminin

Bogdan

Sumudica a castigat la pariuri, dupa ce si-a trimis un prieten sa-i plaseze biletul. A dat si un pont!

Bogdan

POLO: Nationala Romaniei a ratat calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult