Accident rutier grav
Știri locale

Accident grav la Mintia, langa Deva. Patru persoane sunt in stare grava, traficul pe DN2 a fost blocat

Accident grav produs in localitatea Mintia, langa Deva. Patru persoane sunt in stare grava la spital, dupa ce un autoturism de lux a fost acrosat de un TIR si proiectat intr-un alt autoturism. Traficul pe DN2 a fost blocat peste 2 ore, un bebelus aflat pe scaunul special din spate a scapat ca prin minune nevatamat.

Accidentul din localitatea Mintia, in apropiere de Deva, s-a produs dupa ce soferul unei masini de lux nu a apreciat bine distanta si a fost acrosat de un autotren si proiectat intr-un autoturism care venea din sens opus. In urma impactului, un bebelus aflat pe bancheta din spate a scapat fara nicio zgarietura, salvat de scaunul special pentru copii. In schimb, parintii lui au ajuns la spitalul din Deva cu rani grave.

Vezi aici ultimele accidente produse pe soselele din Romania

Unul dintre martorii accidentului a sarit in ajutor si a incercat sa scoata victimele din masinile distruse. Un copil de numai opt luni a scapat nevatamat pentru ca era asezat in scaunul auto special pentru copii. Mama copilului, alte doua femei si un barbat au ajuns in stare grava la spital. Traficul pe DN2 a fost blocat mai bine de doua ore.

Articole asemănătoare

Autostrada Iasi – Targu Mures a primit unda verde in Parlament. Soseaua incepe la granita Romaniei cu Republica Moldova, printr-un nou pod peste raul Prut si se termina printr-o conexiune cu autostrada A3 Brasov-Bors

Ioana Badulescu

Mihai Stepanescu, fost primar al orasului Resita, a murit intr-un spital din Timisoara

Lucy Ionesco

Tarom suspenda mai multe zboruri externe din Iasi, raman in vigoare cursele catre Luton si Tel Aviv

Ioana Badulescu