Accident grav pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, la Paulesti. O persoana a murit, alte 5 sunt ranite

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota august 29, 2015 16:08

Accident grav pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, la Paulesti. O persoana a murit, alte 5 sunt ranite

Accident grav pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, soldat cu un mort si 5 raniti. Accidentul a avut loc in zona localitatii Pauresti, pe DN1, intr-o intersectie. 

Unul dintre soferi a intrat in intersectie pe contrasens, a lovit un autoturism si alte doua masini care au incercat sa evite impactul s-au lovit intre ele.

Un barbat a murit chiar cu cateva minute inainte sa vina elicopterul SMURD. Politistii au demarat o ancheta. Traficul se desfasoara cu dificultate in zona.

Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul a avut loc după ce şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, ulterior cele două maşini fiind lovite de un al treilea autoturism şi de un microbuz în care nu se aflau pasageri.

Pompierii Serviciului de Descarcerare au intervenit pentru a scoate trei răniţi blocaţi între fiarele contorsionate ale maşinilor.

loading...
loading...

1 Comment

  1. Despagubiri victime rutiere august 30, 20:53

    Condoleante familiei barbatului decedat! Mostenitorii lui dar si ranitii pot primi despagubiri in bani pe cale legala. Detalii si contact http://despagubiri-victime-rutiere.webnode.ro/

    Reply to this comment