Accident grav pe DN1 la Nistoresti, Prahova. Doua persoane din Sibiu aflate intr-un taxi au murit

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota mai 5, 2016 17:09

Accident grav pe DN1 la Nistoresti, Prahova. Doua persoane din Sibiu aflate intr-un taxi au murit

Accident grav pe DN1 la Nistoresti, Prahova. Doua persoane din Sibiu aflate intr-un taxi au murit dupa ce autoturismul in care se aflau s-a lovit violent de un TIR. Accidentul a avut loc in noaptea de miercuri spre joi pe raza localității Nistorești, Prahova.

Cele doua persoane din Sibiu circulau într-un taxi către Bucuresti. Este vorba de un bărbat de 65 de ani din Avrig și o femeie de 37 de ani din Sibiu.

Potrivit Poliţiei Prahova, accidentul s-a produs la kilometrul 101, în dreptul localităţii Nistoreşti, unde un taxi care se deplasa pe sensul Sibiu către Bucureşti a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un TIR încărcat cu patru tone de orz.
„Taxiul se deplasa către Bucureşti. A intrat pe cotrasens, într-o zonă în care era o uşoară curbă la dreapta. A intrat în TIR-ul care mergea de la Buzău spre Braşov” a declarat, şeful Poliţiei Rutiere Prahova, Adrian Iacob.

Şoferul taxiului avea 65 de ani şi era din Avrig, judeţul Sibiu. Femeia din maşină avea 37 de ani şi era tot din Sibiu. Potrivit Poliţiei Prahova, în acest caz s-a deschis un dosar penal. Surse judiciare au declarat că şoferul taxiului a fost găsit cu o brichetă în mână.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.