Accident la Nasturelu, Teleorman, trei fete au murit pe loc. Maria, Madalina si Maria erau din Zimnicea si moartea lor a socat intreaga comunitate

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu mai 6, 2018 13:41

Accident la Nasturelu, Teleorman, trei fete au murit pe loc. Maria, Madalina si Maria erau din Zimnicea si moartea lor a socat intreaga comunitate

Accident grav, azi-noapte, in localitatea Nasturelu din Teleorman. Trei fete din Zimnicea au murit pe loc, iar alta se afla in stare grava la spital. Cele patru fete, cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani si la volan se afla una dintre fete, care nu a adaptat viteza intr-o curba, astfel ca masina a derapat si s-a izbit violent intr-o cladire, potrivit reprezentantilor Politiei.

Fata care a supravietuit accidentului din Teleorman se zbate intre viata si moarte in spital. Tinerele erau prietene bune si se aflau in masina condusa de una dintre ele. La un moment dat, intr-o curba, soferita nu a adaptat viteza, a pierdut controlul volanului, a derapat si s-a izbit violent intr-o cladire.

Tinerele decedate in teribilul accident din localitatea Nasturelu, Teleorman, sunt Madalina (20 de ani), Maria P (20 de ani) si Maria A (18 ani). O asistenta a postat un mesaj emotionant pe pagina sa de socializare.

“Moartea unei persoane dragi este un moment dureros, fie ca este un prieten drag, un cunoscut sau un membru al familiei, acest moment este astfel mult mai dureros cand vorbim despre 3 persoane ce aveau toata viata inainte. Nici nu stiu ce sa spun….Sunt blocata, intre soc si tristete…. E greu de crezut. Un lucru este clar, Zimnicea este in doliu din nou si noi, in calitate de tineri incepatori ar trebui sa invatam din aceasta cumplita tragedie… Sincere condoleante! Dumnezeu sa va ajute si sa va intareasca sa treceti peste acest mare necaz. Alaturam lacrimile noastre indureratelor familii, asigurandu-le de intreaga noastra compasiune. Dumnezeu sa le odihneasca in pace, iar pe cei ramasi sa-i mangaie”, a scris una dintre asistente.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.