Accident pe Centura Capitalei. O cisterna incarcata cu GPL, lovita de un tren Regio in zona Tunari

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 23, 2016 12:06

Accident pe Centura Capitalei. O cisterna incarcata cu GPL, lovita de un tren Regio in zona Tunari

Un accident deosebit de grav s-a produs, miercuri, pe Centura Capitalei. O autocisterna care transporta gaz petrolier lichefiat(GPL) a fost lovita de un tren Regio, in dimineata aceasta, in zona Tunari, judetul Ilfov. Soferul autocisternei a ramas incarcerat si a fost ranit. Mecanicul trenului este si el ranit. Trenul circula pe ruta Galati – Bucuresti.

Mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat la fata locului, deoarece exista pericol de explozie, insa dureaza pana ce va fi eliberata zona. Mai multe ambulante acorda primul ajutor ranitilor. Traficul rutier pe soseaua de centura a municipiului Bucuresti a fost oprit, de asemenea, este intreupta si circulatia feroviara.

UPDATE. Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului. Din primele informaţii reiese că şoferul cisternei ar fi forţat trecerea peste calea ferată, transmite reporterul de la Evenimentul Zilei. La faţa locului au ajuns poliţişti de la Serviciul Regional de Poliţie Transporturi Bucureşti, de la IPJ Ilfov şi reprezentanţi ai CFR. De asemenea, ISU a trimis lafaţa locului trei autospeciale de stingere, una de descarcerare grea şi una destinată intervenţiei în caz de accidente chimice.

Foto: Evenimentul Zilei

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.