Accident feroviar la Murfatlar, judetul Constanta. O persoana a fost lovita mortal de trenul Constanta – Bucuresti

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 14, 2018 12:01

Accident feroviar la Murfatlar, judetul Constanta. O persoana a fost lovita mortal de trenul Constanta – Bucuresti

Accident feroviar in statia de cale ferata Murfatlar, judetul Constanta, dupa ce un tren a lovit mortal o femeie. Circulatia feroviara a fost oprita, potrivit Centrului Infotrafic.

Astfel, pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209+400 de metri, o persoana care nu s-a asigurat a fost lovita de trenul R 1580 Constanta – Bucuresti, in statia de cale ferata Murfatlar, judetul Constanta. In urma impactului, persoana a decedat. Circulatia feroviara este oprita pana la finalizarea cercetarilor.

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca pe Magistrala 800, la kilometrul feroviar 209+400 de metri, o persoana care nu s-a asigurat a fost lovita de trenul R 1580 Constanta – Bucuresti, in Statia de cale ferata Murfatlar, judetul Constanta. In urma impactului, persoana a decedat. Circulatia feroviara este oprita pana la finalizarea cercetarii locului faptei, estimandu-se reluarea acesteia in aproximativ o ora”, se arata intr-un comunicat al Centrului Infotrafic.

Reprezentanti ai Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta au mentionat ca victima accidentului feroviar este o femeie.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.