Firea ii cere lui Dragnea sa faca un pas in spate de la conducerea PSD: O retragere ar fi benefica pentru partid si pentru tara
Social

ActiveWatch: Mandatul Gabrielei Firea in fruntea Capitalei se bazeaza doar pe infiintarea de institutii noi si ineficiente

Reprezentanta ActiveWatch, Irina Zamfirescu, afirmă la RFI că primăria nu are niciun studiu de impact care să demonstreze eficiența acestei structuri.

”Înțeleg că este o idee pe care a articulat-o doamna primar, fără să avem un studiu, fără să avem niște date precise cu privire la ce ar trebui să facă (secretariatul de stat București n.r.), fișa de post, fără să înțelegem care sunt în mod real problemele pe care le are Bucureștiul spre deosebire de alte orașe mari din România. (…) Înțeleg că este Capitala României, am văzut printre argumente că aici sunt ambasadele și ministerele, dacă doamna primar, cu această ocazie, a admis că este foarte complicat să gestioneze un oraș în care se află ambasadele și ministerele, înseamnă că discutăm despre admiterea eșecului în calitate de primar al municipiului București”, a spus la RFI Irina Zamfirescu.

Irina Zamfirescu amintește că mandatul Gabrielei Firea în fruntea Capitalei se bazează doar pe înființarea de instituții noi și ineficiente.

Reprezentanta organizației ActiveWatch dă exemplul celor 21 de firme ale Capitalei, înființate anul trecut și a căror activitate este necunoscută.

”Din păcate, mandatul de până acum, cel puțin, al doamnei primar este unul eminamente și aproape 100% de înființare de noi structuri. În momentul de față, de exemplu, avem 21 de societăți care ar trebui să implementeze proiecte în București. Chiar săptămâna trecută am întrebat city-managerul București cum funcționează ele în paralel cu departamentele din primărie, raportate la primăriile de sector. Nu a știut să ne răspundă, deși ele, de mai bine de jumătate de an, folosesc fonduri publice”, a adăugat Irina Zamfirescu.

Stiri pe aceeasi tema

UMF Bucuresti si UMF Targu Mures vor avea, incepand cu anul universitar 2018-2019, studenti la medicina militara anul I

Ioana Badulescu

Scoli inchise pe 12 si 13 ianuarie 2017 in Bucuresti, Constanta, Tulcea, Calarasi, Vrancea si Ilfov

Delia Ion

FSLI: Legea pensiilor trebuie modificata, astfel incat varsta de pensionare pentru profesori sa fie redusa cu 3 ani

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult