Activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi evaluata la sfarsitul anului

Delia Ion
By Delia Ion octombrie 18, 2016 11:08

Activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi evaluata la sfarsitul anului

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi evaluata la sfarsitul anului. Activitatea sefei Directiei Nationale Naticoruptie (DNA) va fi analizata atat in privinta scandalului de plagiat, cat si al dosarelor trimise inapoi la Parchetul General de judecatori.

“Bilantul activitatii unei structuri a Ministerului Public se efectueaza la sfarsit de an cand si procurorul sef al DNA prezinta un raport al activitatii, ca si altfel procurorul sef al DIICOT si la sfarsit de an se evalueaza daca, intr-adevar, anumite structuri au anumite probleme de functionare, restituiri si achitari. Sunt, intr-adevar, in fiecare an insa ele sunt intr-un procent foarte rezonabil pentru activitatea Ministerului Public, in general”, a declarat procurorul sef al Romaniei, Augustin Lazar.

In urma cu cateva zile, fostul presedinte Traian Basescu declara ca Laura Codruta Kovesi are obligatia sa raspunda la patru intrebari, legate de suspiciunile de plagiat din teza sa de doctorat, de folosirea unei adrese false de e-mail de unde trimitea informatii din dosare si de prietenia cu Sebastian Ghita.

“Kovesi a facut foarte multe abuzuri si cand spun asta nu inseamna ca atac DNA, pentru ca DNA este o institutie si o vreau tot mai profesionalizata”, a afirmat Basescu.

Fostul presedinte a mai spus ca Laura Codruta Kovesi “a facut din DNA o maciuca politica, cei acuzati fiind foarte bine selectati”.

Iti recomandam si: Sebastian Ghita a iesit cu un nou atac DUR la Kovesi! Ce a declarat la Jocuri de Putere

Basescu vorbeste despre candidatura la parlamentare si despre posibila sa arestare

Cristoiu, dezvaluiri despre Kovesi, Florin Nemes si influenta Digi in campaniile electorale si dosarele DNA

 

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.