Actorul britanic Idris Elba a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata

Ioana Badulescu
By Ioana Badulescu noiembrie 6, 2018 13:32

Actorul britanic Idris Elba a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata

Actorul britanic Idris Elba, in varsta de 46 de ani, a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata pe 2018. Idris Elba este al treilea barbat de culoare care primeste acest titlu, dupa Denzel Washington, in 1996, si Dwayne „The Rock” Johnson, in 2016.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy barbat in viata i-a fost atribuit cantaretului de muzica country Blake Shelton.

Idris Elba a declarat ca nu i-a venit sa creada cand a fost sunat de editorii People, dar a recunoscut ca a fost o surpriza frumoasa, care i-a alimentat ego-ul.

„A fost ceva de tipul «Nu este adevarat. Chiar asa?»”, a povestit actorul londonez. „M-am uitat in oglinda, m-am analizat. Mi-am spus «Da, esti sexy astazi». Dar, sa fiu sincer, a fost doar un sentiment placut. A fost o surpriza frumoasa – mi-am alimentat ego-ul”, a mai spus Elba.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, in 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV „Luther”. Printre filmele in care a jucat se numara „Cercul de foc/ Pacific Rim” (2013), „Thor. Intunericul” (2013), „Prometheus” (2012), „Thor” (2011), „Rockenrolla” (2008) si „Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom” (2013). De asemenea, a jucat in serialul american „The Wire”.

In ultima vreme, fanii actorului, fiul unor migranti africani, au facut campanie pentru ca acesta sa preia rolul lui James Bond, dupa ce va fi lansat ultimul film in care partitura spionului 007 este interpretata de Daniel Craig, programat pentru 2020.

In ultimii ani, printre cei recompensati cu titlul de cel mai sexy barbat in viata – acordat din 1985 – s-au numarat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney si Channing Tatum.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy barbat in viata i-a fost atribuit cantaretului de muzica country Blake Shelton.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.