Ion Dichiseanu
Social

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta la Floreasca

Actorul Ion Dichiseanu a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, a anuntat purtatorul de cuvant al unitatii medicale, medicul Bogdan Oprita.

Deocamdata nu se cunosc detalii despre starea de sanatate a lui Ion Dichiseanu, insa se pare ca acesta ar avea insuficienta renala si insuficienta respiratorie.

Actorul ar suferi de insuficienta renala si respiratorie, iar atunci cand au ajuns medicii de la Ambulanta avea saturatia de oxigen foarte scazuta. Ion Dichiseanu a fost testat pentru Covid, iar rezultatul a fost negativ.

Ion Dichiseanu are 87 de ani, fiind un actor cu o bogata activitate teatrala si cinematografica. S-a nascut pe 20 octombrie 1933 in Adjud. A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, Facultatea de Teatru din Bucuresti in 1959.

Dichiseanu cunoscut datorita activitatii sale artistice in cadrul Teatrului Nottara, precum si pentru numeroasele roluri care l-au consacrat in cinematografie, teatru de televiziune si teatru radiofonic.

 

 

Stiri pe aceeasi tema

Unitatile 3 si 4 de la Centrala Cernavoda ar putea fi dezvoltate cu ajutorul chinezilor

Ioana Badulescu

Ministerul Sanatatii: Drepturile asiguratilor la servicii medicale decontate din fondurile de sanatate trebuie respectat

Ioana Badulescu

Primii refugiati ajung in Romania in martie, Coalitia Nationala pentru Integrarea Refugiatilor nu s-a intalnit niciodata

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult