Acuzatii de proxenetism si prostitutie pentru 50 de persoane, printre care si asistentele de televiziune Daniela Crudu si Simona Trasca

Corina Alexandru
By Corina Alexandru februarie 5, 2015 17:44

Acuzatii de proxenetism si prostitutie pentru 50 de persoane, printre care si asistentele de televiziune Daniela Crudu si Simona Trasca

Marile “pitipoance” ale Romaniei au ajuns in instanta intr-un dosar de proxenetism. Este vorba despre Daniela Crudu, Madalina Pamfile, Simona Trasca, Diana Guresoaie si Denisa Bita, care, joi, s-au prezentat ca martori intr-un dosar de proxenetism si prostitutie. Dosarul, instrumentat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5, contine probe care vizeaza numele a mai multor persoane care fac subiectul aparitiilor in ziare si la diferite emisiuni.

Daniela Crudu, Simona Trasca, Madalina Pamfile, Diana Guresoaie, Denisa Bita, Diana Nicoras, Ana Cubas si Rellys Tonu sunt doar cateva dintre persoanele care  au fost chemate in instanta ca martori, intr-un caz in care s-ar fi produs acte de proxenetism si prostitutie. Unele dinte acestea au ajuns cu duba la Sectia 19 de Politie, altele insotite de avocati.

HotWeek.ro iti recomanda si: Ultimele cuvinte inainte sa plece in arest: Viata e un meci, plec in cantonament

Daniela Crudu a fost implicata in 2011 intr-un scandal sexual. Atunci, Leo de la Strehaia a acuzat-o ca i-ar fi dat 10.000 de euro in schimbul unor favoruri sexuale, numai ca Daniela ar fi fugit cu banii . Un an mai tarziu, aceeasi Daniela Crudu a mai aparut intr-un dosar de proxenetism si prostitutie, in care era implicata Andreea Marta, sotia lui Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, pe atunci presedinte al ANAF.

O alta “vedeta”, Simona Trasca, l-a acuzat in vara anului trecut pe manelistul Liviu Guta de tentativa de viol, relatand ca acesta ar fi prizat cocaina si ar fi intrat peste ea intr-o camera de hotel.

In dosarul respectiv sunt amintite si numele unor afaceristi cunoscuti.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.