9.3 C
România
25 octombrie 2020
Adelia Chirciu, la Next Star. Adelia isi pune ceasul sa sune ca sa se roage!
Viata bate filmul

Adelia Chirciu, la Next Star. Adelia isi pune ceasul sa sune ca sa se roage!

Adelia Chirciu este din Turnu Severin si a venit la NEXT STAR pentru a interpreta o sceneta de teatru. Adelia ascunde insa o poveste trista, suferind de o boala care ar putea-o aduce in curand in scaunul cu rotile. Adelia a dezvaluit pe scena NEXT STAR ca isi pune ceasul sa sune ca sa se roage. Si asta pentru ca credinta ii da puterea de a merge mai departe. Frumoasa Adelia a aflat chiar de la medic despre boala ei. „Ti-a spus in fata ca unui om mare! Cum a fost?”, a spus Dan Negru. „A fost rau. Dar dupa aceea am invatat sa fiu un om normal”, a comentat apoi Adela.

Dan Negru i-a adus-o pe scena pe Stela Popescu. Cand a vazut-o, a izbucnit in lacrimi! „Eu am auzit ca esti foarte credincioasa. Vreau sa-ti fac o surpriza. In vacanta ta vei primi o excursie la Ierusalim”, i-a spus Stela Popescu.

„Adelia, stii ca avem ceva in comun? Aparatul dentar”, i-a spus Connect-R.

„esti o tipa deosebita, nu esti o tipa comuna si te va ajuta in cariera”, i-a spus Connect-R.

„Emiti o lmina deosebita, Dumnezeu te ajuta. Doamna Stela, n-ati gresit cand ati pus semnul in dreptul fetitei”, i-a spus si Vasile Muraru.

„E foarte greu ce a facut ea, unui actor ii trebuie jumatate de an sa faca asta. Ea a facut asta foarte bine La ierusalim ea va castiga enorm sufleteste”, a spus Stela Popescu.

Adelia l-a avut ca partener pe scena NEXT STAR pe Aurelian Temisan.

Adelia (12 ani) are o poveste de viata impresionanta. Fetita a fost adoptata la varsta de un an, sufera de o boala genetica neurologica rara, o boala a nervilor periferici si, din cauza acestor probleme grave, risca sa paralizeze. Marea actrita Stela Popescu a venit duminica, la “Next Star”, ca sa-i ofere Adeliei un cadou neasteptat: o excursie la Ierusalim.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM BET ARENA CAFE REVELION 2018. PROGRAM BET ARENA CAFE 31 DECEMBRIE 2018, 1 IANUARIE 2018 si 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

BILETUL ZILEI 7 IUNIE 2017. Italia si Spania, amicale puternice cu echipe din America de Sud

Bogdan

KOSEM EPISODUL 28 REZUMAT, 9 MARTIE 2017. Osman devine sultan insa la palat este departe de a fi liniste

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult